Met dit weekend al flink wat Halloweentochten, -diners en -feestjes op de agenda mogen ook de mistige, spooky cocktails niet ontbreken. Wij... [naar artikel]
Hoe zeer de zomer ons teleurstelde, zo aangenaam verrast de herfst ons nu. Het mag gezegd worden: dit najaar is er een voor in de boekjes. De temperaturen zakken traag maar gestaag, het herfstzonnetje houdt ons warm en maakt de vallende blaadjes net dat beetje mooier. Een ideale setting om van dit verlengde Halloweenweekend te genieten. Wij tippen alvast vijf originele activiteiten voor groot en klein. [naar artikel]
Wie zomer zegt, zegt cocktails, en dan het liefst ook in een zomers jasje. Geen zin in een klassieke gin-tonic, of op zoek naar iets verrassends in het glas? Deze 10 unieke zomerbars in ons land brengen de cocktailbar naar buiten en vormen de perfecte achtergrond voor een gezellige namiddag of avond in de zon. [naar artikel]
Bij El Bocado in Hasselt kan je vanaf 1 september naast lekkere tapas ook nippen aan exclusieve cocktails. Na vier Limburgse vestigingen van het restaurant, openen Jeffrey Tackoen, Jens Raskin en Jaimy Appermans de high-end cocktailbar ‘Bar Patron’ boven El Bocado op de Grote Markt. [naar artikel]
Voor wit een klein en voor rode wijn een groter glas. Hoewel de meeste mensen enkel daarop letten, komt bij de keuze van het ideale wijnglas zoveel... [naar artikel]
“Intussen bestaat er voor elk type wijn wel een eigen glas én is het haast onbegonnen werk die allemaal in huis te halen.” Vergeet die jarenlange... [naar artikel]
Een goede thuissommelier is van alle markten thuis. Om met glans te slagen in onze ‘Sommelier in 3 weken'-Challenge moet je dus niet alleen de... [naar artikel]
Een goede thuissommelier is van alle markten thuis. Om met glans te slagen in onze ‘Sommelier in 3 weken'-Challenge moet je dus niet alleen de... [naar artikel]
Droom je ook van een exotische ontsnapping? Hoewel reizen deze zomer misschien beperkt blijft, hoeft een creatief cocktailuurtje dat niet... The post Vakantie in een glas: cocktails van over de wereld appeared first on Business AM. [naar artikel]
Niks mis hoor, met schuimwijn. Maar af en toe mag het wat specialer zijn. Serveer je gasten met oudjaar eens een lekkere cocktail, bijvoorbeeld. Geen idee hoe eraan te beginnen? Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn geeft drie recepten. Ze zijn poepsimpel, lekker als aperitief en ideaal om mee te proosten als de klok middernacht slaat. Santé! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.