Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Visblazen en alvleesklieren van koeien: "Wijnetiket moet alle ingrediënten vermelden"

30/10/2017 - 12:05
"In je wijn kunnen naast sulfiet om bacteriën te doden ook extracten van gedroogde visblazen zitten, alvleesklieren van runderen, eiwit en melk. De eerste vrouwelijke 'Master of Wine' in Frankrijk, Isabelle Legeron, heeft er genoeg van. Zij eist dat alle ingrediënten worden vermeld op het etiket."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Visblazen en alvleesklieren van koeien: "Wijnetiket moet alle ingrediënten vermelden" (30/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

In je wijn kunnen naast sulfiet om bacteriën te doden ook extracten van gedroogde visblazen zitten, alvleesklieren van runderen, eiwit en melk. De... [naar artikel]


2. Visblazen en alvleesklieren van koeien: "Wijnetiket moet alle ingrediënten vermelden" (30/10/2017 - De Morgen)

In je wijn kunnen naast sulfiet om bacteriën te doden ook extracten van gedroogde visblazen zitten, alvleesklieren van runderen, eiwit en melk. De eerste vrouwelijke 'Master of Wine' in Frankrijk, Isabelle Legeron, heeft er genoeg van. Zij eist dat alle ingrediënten worden vermeld op het etiket. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!