Herbeleef hoe Eupen na een knotsgekke tweede helft een punt meegraaide op Stayen

04/11/2017 - 21:55
"Stadion: Stayen  Ref: Jan Boterberg  Sint-Truiden heeft met 18 op 21 een ijzersterke thuisreputatie  Eupen bengelt op een vijftiende plaats "

1. Herbeleef hoe Eupen na een knotsgekke tweede helft een punt meegraaide tegen STVV (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Stayen  Ref: Jan Boterberg  Sint-Truiden heeft met 18 op 21 een ijzersterke thuisreputatie  Eupen bengelt op een vijftiende plaats  [naar artikel]

2. Doelpuntenfestival op Stayen: Eupen redt last minute punt tegen STVV (04/11/2017 - Het Belang van Limburg)

De fans op Stayen hebben zaterdagavond waar voor hun geld gekregen. In een bijzonder spectaculaire confrontatie tussen STVV en Eupen werd het maar liefst 4-4, in de tweede helft vielen zelfs vier doelpunten in amper elf minuten. Eupen kon in extremis nog een punt redden, maar neemt door de winst van KV Mechelen tegen KV Kortrijk toch de rode lantaarn over. STVV komt op de voorlopige derde plek. [naar artikel]

3. Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Visser Stadion: Kehrwegstadion  Eupen zit in vieze papieren na zeges Mechelen en Kortrijk Club Brugge kan verder uitlopen na gelijkspel Charleroi [naar artikel]

4. LIVE: Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. Charleroi en KV Kortrijk delen de punten na een knotsgekke tweede helft (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na een knotsgekke tweede helft heeft KV Kortrijk een punt uit de brand gesleept tegen Charleroi. De Kerels stonden aan de rust 2-0 in het krijt, maar Gueye en Avenatti hebben de scheve situatie rechtgezet. De match werd even stilgelegd door wangedrag van de Charleroi-supporters. [naar artikel]

6. LIVE. Houdt Eupen stand in de tweede helft? (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • STVV is 15de (31 punten), Eupen 14de (33) [naar artikel]

7. Herbeleef hoe Eupen een punt uit de brand sleepte op Mambourg (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Christof Dierick Stadion: Stade du Pays de Charleroi Kan Eupen rode lantaarn doorgeven aan Oostende? Nadert Charleroi opnieuw tot op één punt... [naar artikel]

8. Charleroi en KV Kortrijk delen de punten na een knotsgekke tweede helft, match stilgelegd door wangedrag Charleroi-supporters (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Wachten op grote kansen in tweede helft op Stayen, tempo ligt te laag (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen (18u) • Ref: Nicolas Laforge • Anderlecht heeft aan punt genoeg voor plaats in play-off 1 • STVV-coach Maes rekent op reactie na nederlaag in Genk [naar artikel]

10. Genk knokt zich met veel moeite naar punt tegen Eupen: “Na deze tweede helft behoud ik het vertrouwen in de coach” (30/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk heeft met veel moeite een punt gehaald tegen Eupen. De Limburgers kwamen 2-0 achter, maar na een discutabele ingreep van de videoref schoot Siebe Schrijvers de bezoekers weer in de match. Recordaankoop Magnus Ingvartsen vermeed de pijnlijke nederlaag voor de Genkenaars met een knappe tweede treffer van de avond in het slotkwartier. In een zinderende tweede helft kregen beide ploegen nog huizenhoge kansen op de winning goal, maar de 3-3 bleef op het scorebord staan. Voorzitter Peter Croonen is tevreden: “Na deze tweede helft behoud ik het vertrouwen in de coach.” [naar artikel]

11. LIVE. Tweede helft op gang gefloten op Stayen! Komt plek van RSCA in Champions' play-offs nog in gevaar? (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. Spektakel in de Oostkantons: tienkoppig KV Oostende pakt in minuut 97 levensbelangrijk punt in degradatiestrijd (11/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Degradatievoetbal kan ook spectaculair zijn: vraag dat maar aan Eupen en KV Oostende. Na een waanzinnige tweede helft met zes goals pakten tien Kustboys een belangrijk punt in de slotseconden (4-4) na een vroege uitsluiting van Tanghe. De Kustboys houden Eupen, dat nalaat om weg te lopen van de degradatiezone, zo in het vizier. [naar artikel]

13. Gents spitsenduo legt Standard over de knie na knotsgekke tweede helft, Orban verbaast met waanzinnig schot (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Merci, Hugo en Gift. Spitsbroers Cuypers en Orban leidden AA Gent naar de zege op Standard na een knotsgekke tweede helft. Dat de goals niét dé hoogtepunten van deze match waren, zegt genoeg. [naar artikel]

14. Lokeren graait op een diefje een punt mee uit Eupen (15/04/2017 - Het Belang van Limburg)

KAS Eupen en Lokeren hebben op de derde speeldag van play-off 2 aan de Kehrweg 3-3 gelijk gespeeld. De gelijkmaker van de bezoekers viel pas in de blessuretijd via Marko Miric. Een flinke domper voor Eupen, dat in de tweede helft een resem open doelkansen onbenut liet. Eupen telt nu vijf punten uit drie matchen, Lokeren heeft slechts twee punten. [naar artikel]

15. LIVEBLOG EUPEN-STVV. Blijft Eupen overeind in de tweede helft, of toont STVV een reactie? (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eupen ontvangt in eigen huis STVV. Beide ploegen verloren afgelopen weekend, maar de Kanaries staan op een vrij comfortabele plaats, terwijl voor Eupen ieder mogelijk punt cruciaal is. Wat kunnen de Panda’s tegen STVV? Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

16. Herbeleef hoe Özkan Eupen op de laatste plaats houdt (1-0) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Versluys Arena (20u) Ref: Bert Put Zet KV Oostende knappe reeks verder... ... of pakt nieuwbakken Eupen-coach Makélélé eerste punt(en)? [naar artikel]

17. Antwerp verliest in Charleroi na knotsgekke tweede helft, Mazzu én Van Bommel weggestuurd met rood (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een droevige eerste helft goedgemaakt door een knotsgekke tweede. Vijf goals, twee strafschoppen en twee coaches in de tribune. Antwerp blijft met een zuur gevoel achter na een 3-2-nederlaag in Charleroi. En dat terwijl ze Mandela Keita al vroeg geblesseerd zagen uitvallen. [naar artikel]

18. LIVE. Eupen gaat met 0-1 voorsprong rusten op Stayen (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

20. LIVE. STVV ontvangt Eupen op Stayen (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Brengt de tweede helft tussen STVV en Eupen beterschap? (02/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Stayen • Speeldag 10 [naar artikel]

22. Eupen wint in knotsgekke match met 2-3 op Stayen (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Kanaries wilden Jonas De Roeck na alle heisa deze week absoluut een overwinning cadeau doen. Claude Makelélé had zijn Panda's op hun plichten... [naar artikel]

23. Plotse sneeuwval in Eupen, oefenduel van zaterdag tegen STVV verhuist naar Stayen (02/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Het vriendschappelijke duel tussen STVV en Eupen zal morgen plaatsvinden op Stayen en dus niet in het Kehrwegstadion, zoals oorspronkelijk was gepland. [naar artikel]

24. KV Oostende boekt ruime zege bij Eupen (12/05/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft op eenvoudige wijze de drie punten gepakt op het veld van Eupen. Oostende kwam in de eerste helft op voorsprong via Zivkovic. In de tweede helft walsten de bezoekers over de Panda’s en werd het nog 0-4. Daardoor springt KVO in Play-off 2B over de Eupen naar de vierde plaats. [naar artikel]