Frituur Den Heiberg in Itegem (Heist-op-den-Berg) gaat frieten met chocoladesaus serveren. Geniaal of heiligschennis? [naar artikel]
Een dessertje voor valentijnlovers die graag koken en origineel willen uitpakken. Zulke miniloempia's zijn vooral leuk omdat je ze [naar artikel]
Ijsjes, pannenkoeken en wafels met chocoladesaus erover zijn niet nieuw, maar wat dacht je van een pakje frieten met vloeibare chocolade erover. Die combinatie kan je voortaan zelf proeven bij de Frietboutique in Rotterdam. [naar artikel]
Frietjes en chocolade, er zijn weinig Belgen die nee zeggen tegen één van deze twee specialiteiten van bij ons. Maar wil je beide ook eens [naar artikel]
Frituur Den Heiberg in Itegem (Heist-op-den-Berg) gaat frieten met chocoladesaus serveren. Geniaal of heiligschennis? [naar artikel]
Heb jij je al eens afgevraagd hoe frietjes met chocoladesaus smaken? In frituur Den Heiberg in Itegem kan je het nu proeven. Wat als je de twee beste Belgische lekkernijen zou combineren? Dat vroegen frituuruitbaters Giovanni van Thielen (30) en Joke Verboom (36) zich af alvorens ze begonnen te experimenteren. “We gaan frietjes serveren met chocoladesaus. […] [naar artikel]
Giovanni Van Thielen van frituur Den Heiberg staat in zijn dorp Itegem (Heist-op-den-Berg) bekend als de friturist die Vlaanderen liet kennismaken met frietjes in chocoladesaus. Nu heeft hij een nieuwe hamburgerlijn met niet-alledaagse ingrediënten. [naar artikel]
Een 11 op 10 van Bellings? Ei zo na zorgde ’t Fietskotje in Bredene voor deze onwaarschijnlijke primeur. Maar door te besparen op de afwas en bij ‘pannenkoeken mikado’ het ijs en de chocoladesaus al meteen over de pannenkoeken zelf te kappen, ontzegden uitbaters Bernard Huyghe (65) en Muriel Vandesteene (40) zich deze fabuleuze topscore. “En toch zullen we in de toekomst net hetzelfde blijven doen.” Op bezoek bij het speciaalste pannenkoekenhuis van het land, waar alles per (halve) meter wordt verkocht. [naar artikel]
Een vrouw in badpak die besprenkeld was met chocoladesaus en naast de desserts op tafel lag: Federico Mazzieri trok grote ogen toen hij zag wat de gasten van zijn hotel aan het zwembad geserveerd kregen. Voor de leiding van het viersterrenresort in Sardinië zat er uiteindelijk niets anders op dan publiekelijk excuses aan te bieden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.