Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Na stunt met chocoladesaus lanceert frituur héél speciale hamburgers: wij deden een smaaktest

05/07/2018 - 19:57
"Giovanni Van Thielen van frituur Den Heiberg staat in zijn dorp Itegem (Heist-op-den-Berg) bekend als de friturist die Vlaanderen liet kennismaken met frietjes in chocoladesaus. Nu heeft hij een nieuwe hamburgerlijn met niet-alledaagse ingrediënten. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gewezen bakker lanceert frietjes met chocoladesaus: “We combineren de twee lekkerste en meest Belgische producten” (14/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Frituur Den Heiberg in Itegem (Heist-op-den-Berg) gaat frieten met chocoladesaus serveren. Geniaal of heiligschennis? [naar artikel]


2. Nederlandse frituur lanceert pakje friet met chocoladesaus (12/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Ijsjes, pannenkoeken en wafels met chocoladesaus erover zijn niet nieuw, maar wat dacht je van een pakje frieten met vloeibare chocolade erover? Die combinatie kan je voortaan zelf proeven bij de Frietboutique in Rotterdam. [naar artikel]


3. GETEST. Hoe proeft een pak frieten met chocoladesaus? (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Frituur Den Heiberg in Itegem (Heist-op-den-Berg) gaat frieten met chocoladesaus serveren. Geniaal of heiligschennis? [naar artikel]


4. Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn (07/07/2018 - Metro)

Een frituur in Heist-op-den-Berg is niet aan zijn proefstuk toe. Na frietjes met chocoladesaus bieden de eigenaars nu volgens Gazet van Antwerpen ook hamburgers met speculoospasta en mandarijntjes aan. Niet samen, welteverstaan! Een hamburger met rundsvlees en speculoospasta, zou het iets voor jou zijn? Of een kipburger met mandarijntjes en andalousesaus. Voor friturist Giovanni is […] Het bericht Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. Paaseitjes: Onze redactie proeft de 'specialekes' (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Heb je de speciale smaakjes al in de winkels ontdekt? Duimpjes omhoog of omlaag? Wij deden de smaaktest! [naar artikel]


6. Ook frituur Enjoy Life gaat op slot: “Nog net verse hamburgers geleverd” (19/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Dat de impact van de sluiting van de twee scholen ver uitdijt, ondervinden ze ook aan den lijve bij frituur Enjoy Life in Aartselaar. De dochter van de zaakvoerster loopt school in Sint-Jozef, dus ook haar mama en mama’s partner moeten in quarantaine. “De slager had net nog vers stoofvlees en hamburgers geleverd.” [naar artikel]


7. Deze frituur verkoopt frietjes met chocoladesaus (14/11/2017 - Metro)

Heb jij je al eens afgevraagd hoe frietjes met chocoladesaus smaken? In frituur Den Heiberg in Itegem kan je het nu proeven. Wat als je de twee beste Belgische lekkernijen zou combineren? Dat vroegen frituuruitbaters Giovanni van Thielen (30) en Joke Verboom (36) zich af alvorens ze begonnen te experimenteren. “We gaan frietjes serveren met chocoladesaus. […] [naar artikel]


8. Jupiler lanceert een bier met 0,0% alcohol én een echt biersmaak. Onze redacteurs deden de smaaktest (25/10/2016 - Het Nieuwsblad)

Wij melden u het overlijden van de Jupiler NA. U weet wel, die halfzachte Jupilervariant met een halve procent alcohol waarmee degene die het bestelde weleens werd uitgelachen. AB InBev neemt het uit de handel en lanceert Jupiler 0.0. “Volledig alcoholvrij en wél met een echte biersmaak.” Al is ons testpanel het met dat laatste niet eens. [naar artikel]


9. Frituur lanceert 'Glabbeekse kanonskogel' om hoge prijzen aan te klagen (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Oliver 'Olli' Bömer (52) heeft nog maar een weekje zijn frituur Buikje Vol geopend of hij laat al van zich horen. Zo lanceert hij de Glabbeekse [naar artikel]


10. Hier eet je chocoladesaus van Dominique Persoone op je frietjes: “Ik schrok zelf ook eerst van het idee” (14/10/2023 - Het Nieuwsblad)

Proef eens van een bakje friet met... chocoladesaus. Frydate, een hypermoderne frituur in Knokke-Heist, pakt uit met een smakelijke primeur. Uitbater Philippe Andries en topchocolatier Dominique Persoone sloegen de handen in elkaar en ontwierpen de Choclàtansaus. En het resultaat is verbazingwekkend geslaagd. “Ik haalde de figuurlijke mosterd in Mexico”, vertelt Persoone. [naar artikel]


11. In frituur in Lanaken kan je nu frieten met choco bestellen (14/01/2020 - Metro)

In het Limburgse Lanaken verkoopt frituriste Noëlla Vanaubel sinds kort frieten met choco. Ze zag het ooit op een kerstmarkt in Duitsland en toen haar leverancier nieuwe producten kwam voorstellen en ze een pot Nutella in het assortiment zag, twijfelde ze niet lang. Toen Vanaubel een pot Nutella zag bij haar leverancier, twijfelde ze geen […] Het bericht In frituur in Lanaken kan je nu frieten met choco bestellen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


12. Ramenlasagne combineert het beste van de Japanse én de Italiaanse keuken. Wij deden de smaaktest (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ramenlasagne verovert momenteel het internet, een gerecht dat de Japanse én de Italiaanse keuken combineert. Op videoplatform TikTok tovert de Amerikaan Ivan McCombs de veelzijdige noedels in no-time om tot een niet zo traditionele Italiaanse lasagne. Ook wij zijn benieuwd naar de hype, dus we doen een smaaktest. “Instant flashbacks naar de tijd dat ik nog op kot zat.” [naar artikel]


13. Sterrenchef lanceert frituur met grootmoeders keuken in eigen dorp (06/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Belle Fritte heet het nieuwe initiatief dat chef-kok Peter Van- genechten, de sterrenchef van La Belle, lanceert. Niet hij, maar zijn rechterhand Gert Verheyen staat er achter het vuur. Peters zus Ellen houdt, net als in La Belle, de cijfers in de gaten. De veredelde frituur opent in oktober in Geel-Bel. [naar artikel]


14. Van vegan bicky tot avocadonuggets: Vlaanderen is veganistische frituur rijker (04/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Ben je vegan maar snak je toch naar een portie frietjes met een bicky van de frituur? Dan kan je voortaan terecht in Leuven, waar een vegan frituur met liefst 37 speciale snacks de deuren opent. Inspiratie vonden ze bij het Hasseltse restaurant Lento. “We serveren stoofvlees, maar ook kroketjes van bospaddenstoelen.” [naar artikel]


15. Man bestelt 100 hamburgers tegelijk bij McDonald's (27/09/2016 - Het Belang van Limburg)

40 jaar worden, dat is een feestje waard, dacht Dominique Vink uit Belsele. Hij wilde eens wat anders geven dan taart en daarom trok hij naar de McDonald's in Lokeren. Hij bestelde er 100 hamburgers in de drive-in. Zijn zoon Perry heeft de stunt gefilmd en op YouTube gezet. Het filmpje is intussen al meer dan 77.000 keer bekeken. [naar artikel]


16. OPROEP. Waarom moet jouw favoriete frituur het ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ worden? (22/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Heel wat Vlamingen zijn gehecht aan hun vaste frituur. Vaak dankzij de zelfgemaakte tartaar of lekkere stoofvleessaus, maar even vaak ook omdat de uitbaters maar al te graag een babbeltje slaan of een luisterende oor bieden. En om dat te vieren willen we van jou weten: wat maakt jouw favoriete frituur nu zo bijzonder? [naar artikel]


17. Man bestelt 100 hamburgers tegelijk bij McDonald's in Lokeren (26/09/2016 - Het Nieuwsblad)

40 jaar worden, dat is een feestje waard, dacht Dominique Vink uit Belsele. Hij wilde eens wat anders geven dan taart en daarom trok hij naar de McDonald's in Lokeren. Hij bestelde er 100 hamburgers in de drive-in. Zijn zoon Perry heeft de stunt gefilmd en op YouTube gezet. Het filmpje is intussen al meer dan 77.000 keer bekeken. [naar artikel]


18. Stefaan (47) start frietabonnement met herbruikbare bakjes: “Frieten à volonté voor 11 euro per maand” (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stefan Devoldere (47) van frituur Vollenbak in Merendree kijkt niet op een stunt meer op minder. Vorig jaar bakte gij nog iedere maand frieten voor slachtoffers van de watersnood in Wallonië. Nu zet hij de 20ste verjaardag van zijn frituur in de verf met een speciale actie. Zo kan je voortaan zoveel frieten eten als je wil voor een vast maandbedrag. “Maar je moet wel zelf een herbruikbaar bakje frieten meenemen", luidt de enige voorwaarde. Op die manier wil hij collega’s inspireren om iets te doen aan de wegwerpcultuur in frietkoten. [naar artikel]


19. Hamburgers eten à volonté? In deze Belgische restaurants kan het (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eet jij graag hamburgers? De Belgische keten Be Burger heeft zopas 'Crazy monday' gelanceerd: op maandag eet je daar hamburgers à volonté. [naar artikel]


20. Na sausjes-incident aan McDonald’s pakt friturist Robby uit met een wel heel gevatte stunt: “Veel goede reacties gekregen” (05/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Zaterdagavond werd een vrouw erg kwaad aan de McDonald's in Burcht omdat ze haar sausjes niet zou meegekregen hebben. Het filmpje ging al vlug viraal en Robby van frituur ’t Patatje in Beveren speelde daar snel op in met een gevatte grap. Hij liet een T-shirt drukken met het opschrift ‘De saus zit in uw zakje, hoor’ en stond zo afgelopen zondag achter de toog van zijn frituur. “Er worden zelfs nog T-shirts bijgedrukt.” [naar artikel]


21. Burgemeester krijgt naar hem genoemde hamburger van 2,5 kilo niet op (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Een frituur die een hamburger naar u vernoemt, dat vraagt om een smaaktest. Zo dacht ook burgemeester Alain Yzermans (sp.a) van Houthalen-Helchteren erover. Hij werkte maandagmiddag een Yzermenneke of een superburger van 2,5 kg naar binnen. Of toch bijna. [naar artikel]


22. Zonhovense frituur lanceert ‘speculaashamburger’ (02/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Vanaf vandaag kan je in frituur De Gouden Friet in Zonhoven een speculaashamburger bestellen. De zoete frituursnack combineert de klassieke hamburgeringrediënten met krokante speculaas en Joppiesaus. “Soms moet je eens wat anders doen dan de rest”, aldus bedenker en frituureigenaar Stevy Carlisi. [naar artikel]


23. Opnieuw Limburgse frituur verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’ (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Frituur Frietboetiek in Meeuwen is, net zoals in 2014, verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’. Uitbaters Ronny en Peggy ontvingen hun prijs dinsdagmiddag uit de handen van televisiepresentator Peter Van Asbroeck. [naar artikel]


24. Met dit geniaal trucje scoor je tien gratis hamburgers bij McDonald’s (10/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Twee Australische tieners gingen aan de haal met gratis elf hamburgers door een foutje in de elektronische bestelzuilen van een McDonald’s uit te buiten. De vrienden plaatsten een ongebruikelijke bestelling - tien hamburgers van een dollar zonder vlees ertussen en een gewone hamburger met vlees - die hen twaalf dollar zou kosten. Door de tien hamburgers vleesloos te maken, krijgen ze echter een korting die hoger is dan het aankoopbedrag. Resultaat: elf hamburgers voor de ronde som van nul dollar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!