Lierse verslaat Cercle Brugge en pakt zes op zes in tweede periode Proximus League

18/11/2017 - 00:03
"Lierse heeft vrijdag de openingswedstrijd van de zestiende speeldag in de Proximus League (1B) tegen Cercle Brugge gewonnen met 1-0. Frédéric Frans (70.) scoorde op het Lisp in een kansarme wedstrijd het enige doelpunt."

1. Lierse verslaat Cercle Brugge en pakt zes op zes in tweede periode Proximus League (18/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Lierse heeft vrijdag de openingswedstrijd van de zestiende speeldag in de Proximus League (1B) tegen Cercle Brugge gewonnen met 1-0. Frédéric Frans (70.) scoorde op het Lisp in een kansarme wedstrijd het enige doelpunt. [naar artikel]

2. Proximus League – Lierse verslaat Cercle Brugge en pakt 6 op 6 (17/11/2017 - Metro)

SK Lierse heeft vrijdag de openingswedstrijd van de zestiende speeldag in de Proximus League (1B) tegen Cercle Brugge gewonnen met 1-0. Frédéric Frans (70.) scoorde op het Lisp in een kansarme wedstrijd het enige doelpunt. Na twee speeldagen in de terugronde in 1B behoudt Lierse het maximum van de punten. Cercle Brugge staat voorlopig met […] [naar artikel]

3. Proximus League – Cercle Brugge verslaat Lierse met 2-0 (02/09/2017 - Metro)

Op de vierde speeldag in de Proximus League heeft Cercle Brugge zaterdagavond met 2-0 gewonnen van Lierse. Bij de rust was het 1-0, dankzij een penaltydoelpunt van Gianni Bruno in de 41e minuut. Jordy Gaspar legde vier minuten voor tijd de eindstand vast. Beide teams beëindigden de wedstrijd met tien. Bij Lierse moest Issahaku Yakubu […] [naar artikel]

4. Proximus League – Cercle Brugge neemt voorlopig de leiding in de tweede periode na zege tegen OH Leuven (05/01/2018 - Metro)

Cercle Brugge heeft op de zevende speeldag van de tweede periode in de Proximus League de drie punten thuisgehouden tegen OH Leuven (1-0). De Bruggelingen, die bijna de hele tweede helft met z’n tienen speelden, hadden voldoende aan een strafschopdoelpunt van Cardona (64.). Tormin kreeg vier minuten na de pauze zijn tweede geel karton onder […] [naar artikel]

5. Lierse verslaat Cercle Brugge en pakt 6 op 6 (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

SK Lierse heeft de openingswedstrijd van de zestiende speeldag in de Proximus League (1B) tegen Cercle Brugge gewonnen met 1-0. Frédéric Frans... [naar artikel]

6. Proximus League – Cercle Brugge verslaat Beerschot Wilrijk na knotsgekke slotfase (13/01/2018 - Metro)

Cercle Brugge heeft zaterdag op de 22e speeldag in de Proximus League (1B) drie belangrijke punten veroverd op het veld van Beerschot Wilrijk. De troepen van Franky Vercauteren bogen op ’t Kiel een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege in vijf knotsgekke minuten. Na acht speeldagen in de tweede periode neemt Cercle de koppositie […] [naar artikel]

7. PROXIMUS LEAGUE. Lierse begint tweede periode met overwinning tegen Tubeke (11/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Het wordt stilaan warm onder de voeten van Tubeke-trainer Sadio Demba. De Senegalees verloor op de vijftiende speeldag met 1-2 van Lierse en begint zo slecht aan de tweede periode. Lierse won dan weer voor de vierde keer op rij. [naar artikel]

8. Lierse weer leider in tweede periode Proximus League na late winning goal tegen Tubeke (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Lierse is er in extremis toch in geslaagd om zondag de drie punten thuis te houden tegen Tubeke. De bordjes stonden lange tijd gelijk na twee vroege goals aan beide zijden. Pas in de 88ste minuut maakte Nico Binst de winning goal. Dankzij die belangrijke treffer wipt Lierse weer over Cercle naar de leiding in de tweede periodestand. Voor de periodetitel lijkt het tussen deze twee teams te gaan. [naar artikel]

9. Proximus League – Cercle Brugge haalt uit tegen Tubeke, Lierse boekt in extremis eerste zege tegen Union (23/09/2017 - Metro)

Cercle Brugge heeft zaterdag een ruime 4-0 overwinning behaald tegen Tubeke op de zevende speeldag van eerste klasse B. Later op de avond maakte Lierse in de absolute slotfase nog een 0-1 achterstand goed tegen Union. De Pallieters pakten zo met 2-1 hun eerste overwinning van het seizoen. Na twee nederlagen op rij tegen Beerschot […] [naar artikel]

10. Proximus League – Cercle Brugge neemt commando over van Lierse (19/01/2018 - Metro)

Cercle Brugge is na negen wedstrijden de nieuwe leider in de tweede periode. Groen-zwart zette vrijdagavond op de 23e speeldag in de Proximus League (1B) Lierse opzij met 4-1 en neemt zo de koppositie over van de Pallieters. Ivan Cardona (6.) en Jérémy Taravel (17.) zetten Cercle Brugge in het Jan Breydelstadion al snel op […] [naar artikel]