Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Wordt Genkse chef ‘Viskok van het Jaar’?

18/11/2017 - 16:10
"Mag Jeff Beyens zich in 2018 ‘Viskok van het Jaar’ noemen? Maandagmiddag zullen we het weten. Dan neemt de chef van het Genkse restaurant Poorthuys het in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent op tegen vier andere finalisten. Ze moeten alle vijf aan de slag met rode poon, de Vis van het Jaar 2017."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wordt Genkse chef ‘Viskok van het Jaar’? (18/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Mag Jeff Beyens zich in 2018 ‘Viskok van het Jaar’ noemen? Maandagmiddag zullen we het weten. Dan neemt de chef van het Genkse restaurant Poorthuys het in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent op tegen vier andere finalisten. Ze moeten alle vijf aan de slag met rode poon, de Vis van het Jaar 2017. [naar artikel]


2. Viskok van het Jaar maakt rog klaar én deelt zijn tips en tricks: “Rog bevat geen graten en is supersnel klaar te maken” (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Piet Vande Casteele (24) uit Deinze is sinds deze week Viskok van het Jaar 2022. Zijn culinaire hoogstandje met als hoofdingrediënt de Vis van het Jaar 2021 – de rog – kon de jury het meest overtuigen. De topchef geeft enkele praktische tips om rog optimaal te bereiden. [naar artikel]


3. Hoe een landrot uit Kinrooi toch viskok van het jaar kan worden (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Er zijn maar weinig keukens in Vlaanderen die verder van zee verwijderd zijn dan die van Yves Aerts, maar toch maakt de chef van restaurant Amitié in Kinrooi kans om ‘Viskok van het jaar’ te worden. “De finaleopdracht sprak me meteen aan.” [naar artikel]


4. Yves Aerts uit Kinrooi grijpt naast titel ‘Viskok van het Jaar 2024’ (20/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Gilles Pauwels van traiteurzaak Vis Ateljee in Pittem is maandag gekroond tot Viskok van het Jaar 2024. Yves Aerts van restaurant Amitié in Kinrooi was ook genomineerd. [naar artikel]


5. Stijn de Vreese is ‘Beste viskok van 2018’ (20/11/2017 - Metro)

Stijn de Vreese van restaurant Benoit en Bernard Dewitte uit Ouwegem is uitgeroepen tot beste viskok van 2018. Dat heeft minister van Landbouw Joke Schauvliege bekendgemaakt in Gent. Aan de wedstrijd voor professionele koks namen vijf finalisten deel, die de opdracht kregen met rode poon een gerecht te bereiden. De vijf geselecteerde chefs kozen een […] [naar artikel]


6. Belga Queen in Gent heeft beste viskok (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


8. Topfunctie bij oliemaatschappij, chef bij Ikea, carwashuitbater,... Wat doen de Genkse bekerwinnaars 20 jaar later? (14/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Ook al konden we hem door een veranderd telefoonnummer pas erg laat bereiken en heeft hij het bijzonder druk in een topfunctie bij een grote oliemaatschappij, toch ging Thordur Gudjonsson (44) meteen in op de uitnodiging van de reünie van de Genkse bekerwinnaars van 1998. “Ik voel me vereerd. Wij komen nog elk jaar af naar Genk, dit waren de mooiste jaren uit mijn carrière.” [naar artikel]


9. Chef Nick Bril (38) van The Jane is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023 (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Dat gebeurde op de bekendmaking van de twintigste editie van de culinaire gids. “Dit is belevingsgastronomie van het allerhoogste niveau, en een eetervaring die we gerust tot de wereldtop mogen rekenen”, vertelt CEO Marc Declerck over de keuze voor Bril. [naar artikel]


10. Van Hof van Cleve tot beste Jonge Chef van het jaar 2023 in eigen zaak: wie is chef Davy Devlieghere? “Ik mocht kiezen tussen eten maken of in de stal werken” (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

32 jaar is hij, de beste Jonge Chef van het Jaar volgens Gault&Millau. Davy Devlieghere startte vier jaar geleden met bistro – ondertussen restaurant - Julien in Lievegem, scoort een mooie 15,5/20 in de Gault&Millau en mag nu vooral pronken met zijn nieuwe titel. Wie is de jonge chef? En wat kan je verwachten in zijn restaurant? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!