"Er zijn mensen die opzoekingswerk hebben gedaan, en Jeroen Meus heeft meer recepten met quinoa dan ik", zei Pascale Naessens maandagochtend op Joe FM. Daarmee reageert ze op Meus die enkele weken geleden nog zei dat het hem stoorde "dat we massaal quinoa, bessen en superzaden eten". [naar artikel]
"Twee circuits die parallel naast elkaar lopen", zo ziet tv-kok Jeroen Meus zijn verhouding tot kook- en gezondheidsfenomeen Pascale Naessens. In "Van Gils & Gasten" noemt Meus zichzelf en Naessens ook de Jamie Oliver en Gwyneth Paltrow van Vlaanderen. [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en [naar artikel]
Jeroen Meus heeft een tweede serie van "Goed volk" gemaakt. Hij reist onder meer naar een bordeel in Nevada, het vreemdelingenlegioen en de chassidische joden in Antwerpen. [naar artikel]
Vanavond presenteert televisiekok Jeroen Meus voor de eerste keer een quizprogramma. De komende zondagen leidt hij het nieuwe seizoen van "Twee tot de zesde macht" op Eén in goede banen. Daarmee keert de populaire zondagavondquiz na de zaak-Bart De Pauw terug op het scherm. Het is niet de eerste keer dat Meus zich op televisie buiten zijn vertrouwde "Dagelijkse kost"-keuken waagt, maar een quiz presenteren: dat is een vak apart, zo vertelt hij in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]
Nu eens mogen we geen aardappelen meer, de volgende dag wordt de boterham verguisd. Maar wie zich van al die gezondheids-en dieethypes liever niets aantrekt, is bij Jeroen Meus aan het goede adres. De televisiekok pleit in zijn nieuwe kookboek voor meer gezond verstand. "Natuurlijk eten we wel eens frieten op vrijdag. Maar zaterdag niet, dat bedoel ik met gezond verstand", legt hij uit in het Radio 1-programma 'De Bende Van Annemie'. [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Kok wordt quizmaster: ’t is een carrièremove die kan tellen. Maar Jeroen Meus (39) gaat ervoor, en volgt z'n verguisde vriend Bart De Pauw op als... [naar artikel]
De televisiekok Jeroen Meus gaat in juli en augustus het programma "Dagelijkse zomerkost" maken voor Eén. Ook fans van "De stoel" worden op hun wenken bediend. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus en muziekcafé Charlatan trakteerden maandagmiddag omstreeks halftwaalf een 50-koppig team van vuilnismannen van Ivago op "haute-dogs" op de Vlasmarkt. "Een topploeg verdient een topkok", zo klonk het. [naar artikel]
Het gaat hard voor Jeroen Meus. Op zijn veertigste kan hij al terugblikken op een rijke carrière met drie restaurants, meer dan tien tv-programma's... [naar artikel]
Acht jaar nadat hij met 'Dagelijkse kost' begon en zich opwerkte tot de populairste tv-kok van Vlaanderen, neemt Jeroen Meus (40) er nog een... [naar artikel]
TV-kok Jeroen Meus heeft voor het eerst in de krant De Tijd gereageerd op het faillissement van zijn geesteskind, de haute-dogrestaurantketen Würst. "Ik heb een faling en daar ben ik niet trots op. Ik gaf dit uit handen, dat was mijn fout", analyseert hij. [naar artikel]
De voorbije weken belandde Jeroen Meus ongewild in een 'quinoa-relletje' met Sandra Bekkari en Pascale Naessens. Vandaag start Meus aan het [naar artikel]
Jeroen Meus is in Vlaanderen al lang niet meer weg te denken van de bus, maar nu heeft hij ook de harten van de Nederlanders veroverd. Een... [naar artikel]
Wie houdt van een sappige biefstuk of een vol-au-vent op grootmoeders wijze, zal zijn genoegen niet vinden in het nieuwste kookboek van Jeroen Meus. De kok zal vanaf nu niet énkel vegetarisch koken, maar in zijn nieuwste boek - "Groentekost" - staan enkel gerechten zonder vis of vlees. Dat is geen verrassing voor Yves Segers, expert agrarische en voedselgeschiedenis aan de KU Leuven. "Meus volgt het voorbeeld van andere bekende koks zoals Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi." [naar artikel]
“Gebruik toch je gezond verstand.” Het is het motto van Jeroen Meus, die tussen aardappelstoemp en quinoarel vooral een pleidooi blijft houden voor lekker eten, met liefde klaargemaakt. In het Radio 1-programma programma ‘Touché’ sprak hij vol passie over zijn vak: “Ik merk dat het onder druk staat”. [naar artikel]
In de aflevering van 'Dagelijkse Kost' gisterenavond werd Jeroen Meus verrast door zoontje Georges. Hij wou onbedingd weten of zijn papa een koprol in de zetel kan maken. "Ik kan dat", klinkt Jeroen zelfzeker. Een handenstand in het water blijkt wat moeilijker. "Hier gaat dat niet", moet Jeroen zijn zoontje teleurstellen. Waarop die dan maar zijn perfecte koprol in de zetel demonstreert. En meteen daarna ook weer vertrekt zodat zijn papa zich terug op zijn werk kan concentreren. [naar artikel]
Naar aanleiding van de start van het tweede seizoen van 'Goed Volk' sprak uw vertrouwde krant uitgebreid met Jeroen Meus. De tweede reeks is een [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij gezegd in een gesprek op ROB-tv. "Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken", zegt Meus. [naar artikel]
Topchefs Sergio Herman en Jeroen Meus kwamen vandaag tijdens de vrije trainingen voor de Grote Prijs Formule 1 van België een kijkje nemen hoe de [naar artikel]
"Het is bon ton om Pascale te bashen, ik ken dat", zei Jeroen Meus vanmiddag live in het VTM NIEUWS vanop de Boekenbeurs. Birgit Van Mol vertoeft [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.