Restaurantuitbaters hebben een strategie om ervoor te zorgen dat je onbewust bijna altijd de duurste gerechten op de menukaart kiest. Onderzoekers hebben achterhaald hoe ze dat precies doen. Slimme menukaarten zijn een ding. Met bepaalde trucjes op de menukaart zorgen restauranthouders ervoor dat je vaker kiest voor de duurdere opties op de kaart. Dat legt […] The post Waarom je op restaurant altijd de duurste gerechten kiest appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Emma’s kitchen is een nieuw fastfoodconcept dat focust op verse en gezonde voeding. Een goede selectie maken van de beste ingrediënten en die vervolgens samenstellen tot evenwichtige en gezonde gerechten die bovendien binnen de drie minuten geserveerd kunnen worden. Emma’s Kitchen bevindt zich in de Groendaalstraat 12 en opent morgen zijn deuren. [naar artikel]
U houdt van eenvoudige kost. Of van lichte salades, genre Pascale Naessens. En toch bestelt u in een restaurant de kreeft in botersaus à l'ancienne? Troost u, het is de schuld van de menukaart. [naar artikel]
Sinds de nieuwe maatregelen gisteren door het Overlegcomité werden aangekondigd, kregen we daarover al meer dan 1.500 vragen van lezers. Het Nationaal Crisiscentrum wijst erop dat er pas maandag ministeriële besluiten komen die de maatregelen een wettelijke basis moeten geven. Toch geven we hieronder een zo helder mogelijk antwoord op de meest prangende vragen. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld, kom dus ook later nog eens langs en dan vindt u misschien het antwoord op uw vraag. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de exclusieve gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Zit jij dezer dagen ook aan de feestdis met een overvloed aan kroketten, kalkoen, witloof, wildragout ... en meer van die traditionele Vlaamse kerstkost? Ongetwijfeld loop ook jij alvast een eerste indigestie op na dit feestweekend. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.