Castors Braine heeft eerste zege beet in EuroLeague basket

29/11/2017 - 23:30
"Op de zesde speeldag in de EuroLeague vrouwenbasketbal heeft Castors Braine woensdag een eerste zege geboekt. De Belgische kampioen versloeg het Poolse CCC Polkowice met 83-76. Bij de rust was de stand in evenwicht: 34-34."

1. EuroLeague basket (v) – Castors Braine opent groepsfases Euroleague met overwinning op Schio (24/10/2018 - Metro)

Het basketbalvrouwen van Castors Braine hebben woensdagavond op de eerste speeldag van de Euroleague nipt gewonnen van het Italiaanse Famila Schio. Het werd 63-60 (rust: 33-28) in de Spiroudome, waar Castors zijn Europese thuiswedstrijden afwerkt. Jacki Gemelos speelde zich in de kijker bij Braine door 17 punten, 4 rebounds en 4 assists voor haar rekening […] Het bericht EuroLeague basket (v) – Castors Braine opent groepsfases Euroleague met overwinning op Schio verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. EuroLeague basket (v) – Castors Braine heeft eerste zege beet (29/11/2017 - Metro)

Op de zesde speeldag in de EuroLeague vrouwenbasketbal heeft Castors Braine woensdag een eerste zege geboekt. De Belgische kampioen versloeg het Poolse CCC Polkowice met 83-76. Bij de rust was de stand in evenwicht: 34-34. Het eerste kwart in de Spiroudôme van Charleroi was met 12-18 voor de bezoekers. Met 22-16 in het tweede kwart […] [naar artikel]

3. Castors Braine heeft eerste zege beet in EuroLeague basket (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag in de EuroLeague vrouwenbasketbal heeft Castors Braine woensdag een eerste zege geboekt. De Belgische kampioen versloeg het Poolse CCC Polkowice met 83-76. Bij de rust was de stand in evenwicht: 34-34. [naar artikel]

4. Castors Braine start met 84-68 nederlaag in Koersk in EuroLeague basket (11/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Castors Braine is vandaag met een 84-68 nederlaag bij het Russische Dynamo Koersk gestart in de Euroleague vrouwenbasketbal. Bij de rust stond de... [naar artikel]

5. Euroleague basket (v) – Castors Braine stunt tegen USK Praag (06/12/2017 - Metro)

Castors Braine heeft woensdag op de zevende speeldag van de Euroleague basketbal een nipte 67-68 (rust: 35-38) zege behaald op het veld van USK Praag. Het is voor Braine de tweede overwinning in de Euroleague. Anete Steinberga, die tegen haar ex-team speelde, had een groot aandeel in de zege van het Belgische team met 21 […] [naar artikel]

6. Castors Braine stunt tegen USK Praag in Euroleague basket (06/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Castors Braine heeft woensdag op de zevende speeldag van de Euroleague basketbal een nipte 67-68 (rust: 35-38) zege behaald op het veld van USK Praag. Het is voor Braine de tweede overwinning in de Euroleague. [naar artikel]

7. EuroLeague basket (v) – Castors Braine verrast niet tegen titelhouder Koersk (14/12/2017 - Metro)

Castors Braine is er woensdag niet in geslaagd titelhouder Koersk te verrassen op de achtste speeldag in groep A van de Euroleague basketbal. De Russische bezoeksters wonnen met 60-72. Ze sloegen de kloof al in het eerste kwart (9-28) en stonden bij de rust 27-36 voor. Braine had met de Letlandse Anete Steinberga wel de […] [naar artikel]

8. EuroLeague basket (v) – Castors Braine verslaat Villeneuve-d’Ascq (04/01/2018 - Metro)

Op de tiende speeldag in groep A van de Euroleague vrouwenbasketbal heeft Castors Braine woensdag het Franse Villeneuve-d’Ascq met een 77-61 nederlaag huiswaarts gestuurd. Bij de rust stond de Belgische kampioen 34-24 voor. In elk kwart toonde Braine zich het beste: 20-13, 14-11, 16-15, 27-22. De Letlandse Anete Steinberga (22 punten, 7 rebounds) en de […] [naar artikel]