BusinessAM

Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen tegen Antwerp

03/12/2017 - 16:46
"Standard Luik is deze namiddag op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel (rust: 1-0) tegen promovendus Antwerp. Orlando Sa opende op Sclessin in de toegevoegde tijd van de eerste helft de score, nadat even voordien een doelpunt van de Portugese topschutter was afgekeurd wegens buitenspel. Na […]"

1. Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen tegen Antwerp (03/12/2017 - Metro)

Standard Luik is deze namiddag op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel (rust: 1-0) tegen promovendus Antwerp. Orlando Sa opende op Sclessin in de toegevoegde tijd van de eerste helft de score, nadat even voordien een doelpunt van de Portugese topschutter was afgekeurd wegens buitenspel. Na […] [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Eupen en Standard delen de punten in afsluiter zevende speeldag (17/09/2017 - Metro)

Eupen en Standard hebben zondagavond in de laatste wedstrijd van de zevende speeldag in de Jupiler Pro League 1-1 gelijkgespeeld. Beide teams blijven door de draw onderaan de rangschikking steken. Standard begon miserabel aan de partij aan de Kehrweg en stond na nauwelijks twee minuten al op achterstand. Verdier vond voor doel spitsbroeder Mbaye Leye […] [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Standard en STVV delen de punten na slappe partij (23/12/2017 - Metro)

Standard en Sint-Truiden hebben zaterdagavond de twintigste speeldag in de Jupiler Pro League met een 1-1 gelijkspel afgesloten. Bij de rust stond de 0-0 nog op het bord. Razvan Marin zette Standard vijf minuten voor tijd op voorsprong. In de toegevoegde tijd maakte Roman Bezus er alsnog een gelijkspel van. Het duel met een felbegeerde […] [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen tegen Cercle (11/08/2018 - Metro)

Standard Luik is zaterdagavond op de derde speeldag in de Jupiler Pro League op Sclessin niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen promovendus Cercle Brugge. Met vijf op negen staan de Rouches en Cercle voorlopig op een gedeelde derde plaats, op vier punten van leider Club Brugge. In vergelijking met het elftal dat eerder […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen tegen Cercle verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen op het veld van rode lantaarn Moeskroen (20/10/2018 - Metro)

Standard Luik is zaterdagavond op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel (0-0) op bezoek bij Moeskroen. Voor de Rouches een eerste puntenverlies na de zes op zes in de competitie. Na een bijzonder magere eerste helft was er na de pauze toch wat beterschap merkbaar bij […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen op het veld van rode lantaarn Moeskroen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – STVV en Standard delen de punten in vermakelijk duel op Stayen (08/12/2018 - Metro)

STVV en Standard hebben zaterdagavond op de achttiende speeldag van de Jupiler Pro League 1-1 gelijkgespeeld. Een flits van uitblinker Kamada zorgde voor de Truiense voorsprong aan de rust, Obbi Oulare bracht de bezoekers in de tweede helft langszij. STVV klimt in de tussenstand over Anderlecht naar de vierde plaats, Standard is voorlopig opnieuw zesde. […] Het bericht Jupiler Pro League – STVV en Standard delen de punten in vermakelijk duel op Stayen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Standard en Moeskroen delen punten in Sclessin (01/03/2019 - Metro)

Standard en Moeskroen hebben vrijdagavond in de openingswedstrijd van speeldag 28 in de hoogste voetbalklasse 1-1 gelijkgespeeld. Standard blijft derde. Voor de bezoekers kwam er een einde aan een reeks van zes opeenvolgende overwinningen in 2019. De thuisploeg kwam na 54 minuten op voorsprong langs Marin. Na een ingestudeerd nummertje op hoekschop verschalkte hij Moeskroengoalie […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard en Moeskroen delen punten in Sclessin verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Leider Standard laat geen punten liggen in Oostende (14/09/2019 - Metro)

Leider Standard heeft zaterdag op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League overtuigend met 1-4 (rust: 1-1) gewonnen op bezoek bij KV Oostende. De Rouches maakten het verschil in de tweede helft. Voor de pauze waren ze na 21 minuten op voorsprong geklommen via uitblinker Maxime Lestienne, maar met de rust in zicht zakte […] Het bericht Jupiler Pro League – Leider Standard laat geen punten liggen in Oostende verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Jupiler Pro League – Standard en Charleroi delen de punten in hevige Waalse topper (29/09/2019 - Metro)

De Waalse Clasico Standard-Charleroi heeft zondagavond geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1 na een tumultueuze partij. Paul-José Mpoku wiste in het slot de Henegouwse voorsprong uit. Vervolgens roerden de supporters van Charleroi zich nog, waardoor de wedstrijd even werd stilgelegd. Standard blijft tweede in de stand, met negentien punten. Charleroi is negende met twaalf punten. […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard en Charleroi delen de punten in hevige Waalse topper verscheen eerst op Metro. [naar artikel]