Speciale gasten maandagavond in het Antwerpse restaurant Pazzo. Liefst drie Sinten schoven de benen onder tafel in de horecazaak op de Oude Leeuwenrui. Het gezelschap had heel wat bekijks, ook op sociale media. Op Instagram en Facebook verschenen foto’s van het Sinterklazen-uitje. [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/qzczmkck1tZNrl7RrBMejXmO7Mg/diocontent/108015037/_crop/0/224/5512/3115/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
Meester-chocolatier David Maenhout proeft voor ons acht sinterklazen in speculoos, te koop in de supermarkt. Hij hoopt dat niet alle sinten ongeveer dezelfde “bekende” smaak zullen hebben, maar dat valt tegen. [naar artikel]
Twintig sinterklazen zijn zonet met een Amerikaanse schoolbus in de Wetstraat vlak voor de deur van nummer twee gestopt - het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). “Niet omdat ze zo stout is. Maar omdat het loon van de politie al twintig jaar niet meer is gestegen.” [naar artikel]
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Aan boord Sinterklaas en de pieten, maar ook veel cadeautjes én natuurlijk ook chocolade. Maar welke is nu de lekkerste? Chocolatier Julius Persoone zette zijn tanden in alle mogelijke figuurtjes gemaakt uit melkchocolade. Goed voor 18 stuks. Daarbij toppers, maar ook één “die zelfs de stoutste kindjes niet verdienen”. [naar artikel]
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Aan boord Sinterklaas en de pieten, maar ook veel cadeautjes én natuurlijk ook chocolade. Maar welke is nu de lekkerste? Chocolatier Julius Persoone zette zijn tanden in alle mogelijke figuurtjes gemaakt uit melkchocolade. Goed voor 18 stuks. Daarbij toppers, maar ook één “die zelfs de stoutste kindjes niet verdienen”. [naar artikel]
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Aan boord Sinterklaas en de pieten, maar ook veel cadeautjes én natuurlijk ook chocolade. Maar welke is nu de lekkerste? Chocolatier Julius Persoone zette zijn tanden in alle mogelijke figuurtjes gemaakt uit melkchocolade. Goed voor 18 stuks. Daarbij toppers, maar ook één “die zelfs de stoutste kindjes niet verdienen”. [naar artikel]
Joe Claridge, de Britse kok die stage liep in sterrenrestaurant The Jane, is door de politie ondervraagd over het ongeval in januari. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en dat is aan onze redactie bevestigd door een bron bij de familie. Claridge werd na een feestavond op de parking vlak bij het restaurant overreden door sterrenchef Nick Bril. Die had te veel gedronken. De hulpkok was pas vorige week in staat om door de politie ondervraagd te worden. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.