“Je wil niet weten hoeveel brieven ik vorig jaar heb gekregen van mensen die schreven: dank u, Jonas, dat we onze miserie even konden vergeten.” Miserie uit de wereld helpen doet Jonas Van Geel (31) met zijn show ‘Jonas & Van Geel’ niet, ze kortstondig wegtoveren wel. Vanavond is hij terug met het tweede seizoen. [naar artikel]
Voor het eerst in 44 jaar lijken we nog eens een Belgische winnaar van een grote ronde te krijgen. Remco Evenepoel (22) stevent af op eindwinst in de Vuelta, en elke dag stijgt in Vlaanderen het aantal believers. Maar Fred Vandervennet (69), zijn eerste coach, was al overtuigd vanaf de eerste meters. “Hij kan dit. Natuurlijk. Zelfs de Tour de France behoort tot de mogelijkheden.” [naar artikel]
Pureren, frituren, of in de oven: met een goed recept wordt een simpele aardappel dé ster van de feesttafel. De drie HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman geven tips voor onweerstaanbare aardappelgerechten: van een klassieker zoals puree tot kroketten met een krokante twist. “De combinatie van deze kruiden tilt élk aardappelgerecht een niveau hoger.” [naar artikel]
Met Kerstmis en Nieuwjaar die eraan zitten te komen, zal de gin ongetwijfeld weer rijkelijk vloeien. Het mixdrankje met tonic en allerlei botanicals is en blijft populair. We lezen op het internet echter dat je je geliefkoosde gin & tonic beter in een copa de balon schenkt in plaats van een longdrinkglas, maar is dat wel zo? [naar artikel]
Het aftellen naar kerstmis is begonnen, en dat betekent dat we stilaan ook mogen beginnen uitkijken naar het feestmaal. Inclusief dessert. Wie [naar artikel]
Wat doen bekende chefs tijdens de feestdagen en wat zetten ze op tafel? Wij schotelden zes chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag is het de beurt aan Roger Van Damme, chef van 'Het Gebaar' en sinds dit jaar ook van nieuwe kiprestaurant 'Toque Tok' . Nog meer tips van Roger krijg je vrijdagavond in het nieuwe programma 'Het Perfecte Feestmenu' op zender njam!, waar hij toont hoe je zelf een lekker en haalbaar driegangenmenu in elkaar steekt. [naar artikel]
Tijdens het aperitief wil je als gastvrouw of gastheer natuurlijk ook graag gezellig bij de familie zitten. Met dit recept is dat geen probleem! [naar artikel]
Je hoeft je kids echt niet alleen oer-Belgische kost voor te schotelen. Meer nog: het is zelfs aangewezen om ze van jongs af aan al te laten... [naar artikel]
Ecologie moet geen individuele verantwoordelijkheid zijn, wel een collectieve keuze. Sp.a benadert het groene thema vanuit dieprode invalshoek, met een sterke rol voor de overheid. Maar is dat de oplossing voor de huidige milieuvraagstukken? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.