Lukaku spoelt dramatische match tegen City door met doelpunt tegen West Brom

17/12/2017 - 17:32
"Romelu Lukaku had zondag een groot aandeel van de zege van Manchester United (1-2) op het veld van West Bromwich Albion. De Rode Duivel scoorde na 27 minuten het openingsdoelpunt op bezoek bij zijn ex-club. Een opsteker voor Lukaku, die vorige week de anti-held was in de nederlaag tegen Manchester City."

1. Lukaku spoelt dramatische match tegen City door met doelpunt tegen West Brom (17/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Romelu Lukaku had zondag een groot aandeel van de zege van Manchester United (1-2) op het veld van West Bromwich Albion. De Rode Duivel scoorde na 27 minuten het openingsdoelpunt op bezoek bij zijn ex-club. Een opsteker voor Lukaku, die vorige week de anti-held was in de nederlaag tegen Manchester City. [naar artikel]

2. Welk doelpunt spoelt u nog een keer terug? (18/09/2017 - Sporza)

De 7e speeldag in de Jupiler Pro League heeft 22 doelpunten opgeleverd. Wij hebben er 5 uitgepikt. U mag uw stem uitbrengen voor het mooiste doelpunt. [naar artikel]

3. Kevin De Bruyne spoelt WK-kater door met doelpunt en assist in oefenpartij, Courtois en Hazard hervatten training bij Real (17/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Kevin De Bruyne heeft zich meteen getoond bij zijn terugkeer bij Manchester City. De Rode Duivel was goed voor een doelpunt en een assist in een oefenpot tegen Girona. Hij werd ook meteen verkozen tot Man van de Match en spoelt de WK-kater zo toch een beetje door. [naar artikel]

4. VIDEO. Neymar spoelt ‘njet’ van Barcelona door met doelpunt na fenomenale dribbel en assist om U tegen te zeggen (03/08/2023 - Het Belang van Limburg)

PSG heeft in Zuid-Korea een vriendschappelijke wedstrijd gewonnen tegen Jeonbuk. In het uitverkochte Busan Asiad Main Stadium werd het 0-3. Neymar was de grote man met twee goals en een assist voor de eerste PSG-goal van Marco Asensio. Tussendoor werd bekend (via SPORT en Goal) dat de Braziliaan terug naar FC Barcelona kon als onderdeel van de deal die Ousmane Dembélé naar Parijs bracht. “Maar coach Xavi wilde hem niet”, klinkt het. [naar artikel]

5. LIVE BURNLEY - MAN CITY. Dramatische start: Kompany al na 3 minuten op achterstand na doelpunt Haaland (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vincent Kompany begint uitgerekend tegen ‘zijn’ Manchester City aan zijn Premier League-avontuur met Burnley. Kunnen ‘The Clarets’ de landskampioen verrassen? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVE LAZIO-ATALANTA. Dramatische start voor De Ketelaere! Belg maakt eerst eigen doelpunt en ziet thuisploeg even later voorsprong verdubbelen (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Niet Romelu Lukaku, maar Charles De Ketelaere komt vanmiddag in actie in het Stadio Olimpico. ‘CDK’ gaat met Atalanta op bezoek bij Lazio, dat onderin bengelt. Kan De Ketelaere uitblinken? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

7. Dramatische ontknoping voor Burnley! Dubieus doelpunt in allerlaatste minuut vergalt cruciaal degradatieduel (12/01/2024 - Sporza)

New year, same Burnley. De ploeg van Vincent Kompany leek lang uitzicht te hebben op een gouden driepunter tegen zijn rechtstreekse degradatieconcurrent Luton Town. Maar in de allerlaatste minuut sloeg het noodlot (opnieuw) toe voor Burnley. Een controversieel doelpunt zorgde nog voor de ommekeer. [naar artikel]

8. LIVE (12u30). Spoelt Lukaku Champions Leaguedomper door tegen Cagliari? (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 12u30 • Sardegna Arena • Cagliari-Inter [naar artikel]

9. LIVE. Lukaku komt dichtbij de opener: spoelt Inter Champions Leaguedomper door tegen Cagliari? (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. Chelsea spoelt kopzorgen door met zege in Norwich, Romelu Lukaku lacht tanden bloot op de bank (10/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Chelsea heeft donderdagavond een vooruitgeschoven wedstrijd van de dertigste speeldag in de Premier League met 1-3 gewonnen op bezoek bij rode lantaarn Norwich City. [naar artikel]