Sporza

Tubeke graait in de slotminuut de volle buit mee bij Roeselare

17/12/2017 - 18:00
"In eerste klasse B heeft Tubeke de laatste plaats in de tweede periode doorgegeven aan Roeselare. Tubeke scoorde het beslissende doelpunt in de 90e minuut."

1. Tubeke graait in de slotminuut de volle buit mee bij Roeselare (17/12/2017 - Sporza)

In eerste klasse B heeft Tubeke de laatste plaats in de tweede periode doorgegeven aan Roeselare. Tubeke scoorde het beslissende doelpunt in de 90e minuut. [naar artikel]

2. Foutloze Meunier graait met PSG volle buit mee bij Lille (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het was ooit een topper van jewelste, maar vandaag is de verplaatsing naar Lille voor Paris Saint-Germain eerder een formaliteit. Lille, [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Charleroi graait de volle buit mee op Stayen (24/11/2019 - Metro)

Sporting Charleroi heeft zondag de zestiende speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een 1-3 zege bij Sint-Truiden. De Henegouwers forceerden na rust de beslissing. Charleroi klimt in de stand naar een knappe vijfde plaats, naast Antwerp, met 28 punten. STVV heeft als elfde achttien punten. De manschappen van coach Karim Belhocine namen al […] Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi graait de volle buit mee op Stayen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. AS Roma buigt achterstand helemaal om en graait volle buit mee bij Inter (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

AS Roma heeft zaterdagavond op de achtste speeldag van de Serie A de volle buit meegegraaid bij Inter Milaan. De Romeinen bogen een 1-0 achterstand nog om in een 1-2 overwinning. [naar artikel]

5. Cercle Brugge graait op de valreep de volle buit mee bij OHL na rake penalty van Denkey in extra tijd (16/12/2023 - Sporza)

Cercle Brugge heeft tegen OH Leuven weer aangeknoopt met de overwinning, ook al ging het zeker niet van harte. Kevin Denkey schonk zijn team een late driepunter met een penalty diep in de toegevoegde tijd. [naar artikel]

6. Het is morgen volle maan en die beïnvloedt onze slaap. Maar hoe? “Astrologisch gezien is een volle maan op volle kracht” (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Al eeuwenlang doen er zich verhalen de ronde over de volle maan en haar invloed. Vaak wordt ze geassocieerd met hocus pocus, weerwolven en andere bedenkelijke onderwerpen. Toch is er één gegeven waar iedereen, ook wetenschappers, het mee eens lijkt: de volle maan heeft invloed op hoe we slapen. Onderzoekers zoeken naar verklaringen, maar dat gaat moeizaam. Wij polsen bij Nele Costers, astroloog, en Annelies Smolders, slaapexpert en psycholoog. [naar artikel]

7. “Volle melk, volle yoghurt, Griekse yoghurt, volle platte kaas en room zijn geen aanrader": wat eet en drink je best om je hart gezond te houden? (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hartfalen is de tweede belangrijkste doodsoorzaak in ons land, maar wie hartproblemen wil voorkomen, kan wel degelijk preventief aan de slag. Door zoveel mogelijk te bewegen, maar ook door gezond te eten. “Gezonde voeding sluit niet uit dat je ooit een hartziekte krijgt, maar het verkleint het risico wel”, zegt voedingsdeskundige Sanne Mouha. Maar wat eet en drink je dan best om je hart zo lang mogelijk gezond te houden? [naar artikel]

8. Volle buit voor Club Brugge na penalty in slotminuut (18/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Veel gekibbel, maar weinig voetbal op het kunstgras van Stayen. STVV speelde heel defensief, en zorgde voor gefrustreerde Bruggelingen. De wedstrijd eindigde op 0-1, na een penalty in de blessuretijd. [naar artikel]

9. Tubeke blikt Roeselare in na knotsgekke openingsfase (04/09/2016 - Sporza)

Het duel tussen staartploegen Tubeke en Roeselare heeft een klinkende zege voor Tubeke opgeleverd. De thuisploeg rekende in 10 minuten af met de bezoekers. [naar artikel]

10. Antwerp klaarhet klusje tegen Tubeke en volgt op 7 punten van Roeselare (30/10/2016 - Sporza)

Stamnummer 1 heeft Tubeke geklopt met 2-0. Antwerp behaalt 7 op 9 onder David Gevaert en John Bico. Van het supportersprotest tegen Bico kwam overigens niet veel in huis. [naar artikel]