“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]
De liefde van de man gaat door de maag. Dat leerde de 101-jarige Martha Katz van haar moeder. En hoe je ossenstaartsoep maakt, dat ook. De kwieke eeuwelinge mocht haar soep gisteren zelfs nog eens bereiden op de Boekenbeurs, aan de zijde van Jeroen Meus. [naar artikel]
De liefde van de man gaat door de maag. Dat leerde de 101-jarige Martha Katz van haar moeder. En hoe je ossenstaartsoep maakt, dat ook. De kwieke eeuwelinge mocht haar soep gisteren zelfs nog eens bereiden op de Boekenbeurs, aan de zijde van Jeroen Meus. “Maar eigenlijk is mijn specialiteit kip.” Ten huize Katz was het vroeger letterlijk dagelijkse kost.Bereidingstijd: 4 uur Hoeveelheid: 6 tot 8 liter soepIngrediënten: • 1 ossenstaart• laurier• peper, zout• peterselie• tijm• 6 wortelen • 3 uien• 2 selderstengels• tomatenpuree• vermout• room• scheutje olie [naar artikel]
Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]
Op professioneel vlak leek het Jeroen Meus steevast mee te zitten, maar in zijn persoonlijk leven moest hij de voorbije jaren wel enkele moeilijke periodes doorworstelen. Daarover spreekt hij deze week openlijk in Humo. [naar artikel]
Op het keukenblad liggen sjalotten die hun rokken kwijt willen, even verderop oefenen blinkende koksmessen hun rechte rug. Tevergeefs, geen pannetje zal pruttelen vandaag. Jeroen Meus (42) doet de dingen tegenwoordig rustig, in volgorde, en vooral: niet tegelijk. En dus is er nu het gesprek, en alleen het gesprek. [naar artikel]
Het leven als tv-kok gaat niet altijd over rozen, zeker niet als je stinkend orgaanvlees moet bereiden. Jeroen Meus vertelt er donderdag over in... [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
06:15 Voor chef-kok en televisiemaker Jeroen Meus is dit boek een must read omdat het de ontstaansgeschiedenis van Georgië en de Sovjet-Unie aangrijpend beschrijft. [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Nog elke dag moet Jeroen Meus (45) leren leven met het verlies van zijn oudere broer Wim. In een gesprek met psychiater Dirk De Wachter in De Morgen vertelt de tv-kok dat hij daarvoor samen met zijn zoon Georges therapie volgt. [naar artikel]
De meest populaire (televisie)kok van Vlaanderen schrijft niet alleen zelf kookboeken, hij leest ook de recepten van z'n collega's en haalt er inspiratie uit. Maar bij de vijf titels die Meus kiest, zitten lang niet alleen kookboeken. Wat is de dagelijkse boekenkost van Jeroen Meus? [naar artikel]
Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en [naar artikel]
Al tien jaar kookt Jeroen Meus (43) elke dag voor honderdduizenden kijkers. Mooie reden om een nieuw kookboek op de wereld los te laten. Maar de tijd dat de tv-kok Dagelijkse kost combineerde met tonnen ander werk, is voorbij.?Hij weet nu wat er écht telt. ‘Niks mis met ambitie, maar ik vergat te leven.’ [naar artikel]
Het succes steeg Jeroen Meus bijna naar zijn hoofd. “Ik was ne nurk aan het worden, echt een norse vent. Ik dacht dat de nulmeridiaan door mijn gat liep tijdens de hoogdagen van Dagelijkse Kost. Ik voelde mij een winnaar. Tot ik zag dat alles door mijn vingers aan het glippen was. Ik was het voor mezelf aan het doen, ik vond mijn carrière belangrijker dan mijn gezin”, vertelt hij aan Dag Allemaal. Nu verlegt hij zijn focus. [naar artikel]
Het gaat hard voor Jeroen Meus. Op zijn veertigste kan hij al terugblikken op een rijke carrière met drie restaurants, meer dan tien tv-programma's... [naar artikel]
Op oudejaarsavond in 2021 verloor Jeroen Meus zijn broer. In Humo vertelt hij deze week dat hij sindsdien elke dag begint en eindigt met verdriet. [naar artikel]
02:00 Ze zaten samen op de koksschool en wilden al lang een maaltijdbox lanceren. Dat initiatief van Jeroen Meus (‘Dagelijkse kost’) en Lieven Vanlommel (Foodmaker) stootte op politiek protest. Is dat wel e... [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus is met vakantie en dat toont hij op Instagram met een schattige strandfoto van de twee grote liefdes in zijn leven: zijn vrouw Stéphanie en zoontje Georges (4) die op haar rug slaapt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.