Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Drukke tijden voor traiteurs

30/12/2017 - 13:32
"Voor de traiteurs is de eindejaarsperiode de drukste tijd van het jaar. Ze zitten niet alleen tot over de oren in het werk, ze moeten ook met almaar meer zaken rekening houden: de logistieke organisatie, de moeilijkheden om hulp te vinden, en vooral de steeds groter wordende  groep van mensen met voedselintoleranties. Dat maakt het voor de traiteurs allemaal nog wat ingewikkelder dan het al is."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Drukke tijden voor traiteurs (30/12/2017 - VRT NWS)

Voor de traiteurs is de eindejaarsperiode de drukste tijd van het jaar. Ze zitten niet alleen tot over de oren in het werk, ze moeten ook met almaar meer zaken rekening houden: de logistieke organisatie, de moeilijkheden om hulp te vinden, en vooral de steeds groter wordende  groep van mensen met voedselintoleranties. Dat maakt het voor de traiteurs allemaal nog wat ingewikkelder dan het al is. [naar artikel]


2. Geen zin om te koken? Deze traiteurs bereiden een feestmenu voor u (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

In deze decembermaand gingen we op zoek naar traiteurs in de Antwerpse regio, waar u met een gerust hart een feestmenu kan bestellen. We lijsten zeven adressen op: [naar artikel]


3. Dolle pick-uprijder vernielt auto traiteurs: “Een ramp, zo vlak voor de feestdagen” (18/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Een Amerikaans pick-up ging zaterdagmiddag uit de bocht in de Vlierzeelse wijk Strijmeers en richtte er een ware ravage aan. [naar artikel]


4. Horecazaken, traiteurs, bakkers en beenhouwers in Sint-Truiden krijgen controle (22/10/2018 - VRT NWS)

In Sint-Truiden worden deze week 270 horecazaken en voedingswinkels gecontroleerd. Het gaat om aangekondigde controles van het Federaal Voedselagentschap. [naar artikel]


5. Slagers en traiteurs worden overrompeld: “We zullen maar een uurtje wachten zeker” (24/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het is voor velen onder u ongetwijfeld al een heel drukke ochtend geweest. Ofwel bent u volop bezig geweest om de feestmaaltijd klaar te maken, ofwel bent u uw menu ergens gaan afhalen. Bij zowat alle slagerijen en traiteurs was het dan ook de drukste voormiddag van het jaar. [naar artikel]


6. Traiteurs: “Op oudejaarsavond zijn we zo uitgeput dat we middernacht niet meer halen” (31/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Steeds meer restaurants sluiten op oudejaarsavond en steeds meer mensen vieren thuis feest met vrienden. Goed nieuws voor de traiteurs. Keihard hebben ze gewerkt de voorbije weken. “Vanavond halen we middernacht niet.” [naar artikel]


7. Traiteurs to the rescue! (05/04/2019 - De Morgen)

Weet jij al wat je gaat klaarmaken met de feestdagen? Wordt het kalkoen met zelfgemaakte kroketten? En daarna een ternauwernood gelukte moelleux? Of heb je dit jaar liever zin in iets écht speciaal, zoals sushi, krokante krekels of zelfs smeltende kerstmannen? Deze 10 traiteurs hebben het voor jou, en ze hebben nog véél meer! [naar artikel]


8. Ook in coronatijden druk weekend voor traiteurs: “Voornamelijk bestellingen voor kleine groepen van twee of drie personen” (10/04/2020 - VRT NWS)

Met Pasen voor de deur, en iedereen die thuis zit, wordt het een druk weekend voor traiteurs. Zij krijgen nu veel bestellingen binnen. Dat geldt ook voor traiteur Jacky Jaeken uit Dilsen-Stokkem. [naar artikel]


9. Automaten van traiteurs en cateraars zijn groot succes: "We verkopen soms 60 maaltijden in 60 minuten" (08/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Nu horecazaken en feestzalen de deuren moeten sluiten, kiezen steeds meer zaakvoerders ervoor om met verkoopautomaten te werken. Vooral bij traiteurs en cateraars is het een succes. “We verkopen soms 60 maaltijden in 60 minuten.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!