Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Geen zin om te koken? Deze traiteurs bereiden een feestmenu voor u

12/12/2017 - 12:08
"In deze decembermaand gingen we op zoek naar traiteurs in de Antwerpse regio, waar u met een gerust hart een feestmenu kan bestellen. We lijsten zeven adressen op: "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geen zin om te koken? Deze traiteurs bereiden een feestmenu voor u (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

In deze decembermaand gingen we op zoek naar traiteurs in de Antwerpse regio, waar u met een gerust hart een feestmenu kan bestellen. We lijsten zeven adressen op: [naar artikel]


2. Geen zin om te koken? Deze vijf traiteurs maken jouw feestmaal klaar (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Geniet tijdens de feestdagen in je bubbel met lekkers op bestelling. De Italiaanse keuken kent voor cateringzaak Peppe & Marcus geen geheimen. Al mag het tijdens de feestdagen wel net dat tikje meer zijn. [naar artikel]


3. Traiteurs vinden geen personeel: wie wou bestellen voor feestdagen, riskeert zelf te moeten koken (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wie dit jaar een stukje wild of fondueschotel wil bestellen met kerst en nieuw, riskeert zelf achter de potten te belanden. Traiteurs komen tijdens de drukste periode van het jaar handen tekort en beperken noodgedwongen hun aanbod. Er zijn er die zelfs helemaal niet meer mee doen. Slagerij Finesse in Zwevezele en twee slagerijen in Hasselt en Gent kunnen ervan meespreken. En ze zijn niet alleen, het aantal vacatures in de voedingssector dat niet ingevuld geraakt, was nog nooit zo groot. “Zelfs klanten helpen zoeken naar werkvolk, maar niemand is komen solliciteren.” [naar artikel]


4. Traiteurs over de laatste sprint richting feesttafel: "Kreeft koken tot halfvier 's nachts. Elke minuut telt” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voor u vanavond die kalkoenrollade of dat kreeftenbuffet aanvalt, trakteer misschien eerst de traiteurs op een smakelijk applaus. Want dat u straks alweer van zo’n heerlijk kerstmaal kan genieten, dankt u in de eerste plaats aan hùn slapeloze nachten en 28.000 stappen per dag. Verslag van de laatste sprint richting feesttafel: “Op kerstavond ben ik zodanig pompaf dat ik al van bij het begin van ‘Home Alone’ in slaap val.” [naar artikel]


5. Een volledig feestmenu koken met chips? Zo doe je dat (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar originele recepten voor je feesttafel? Met chips kan je zoveel meer doen dan enkel in een kommetje serveren als borrelhapje. Van [naar artikel]


6. Geen kookinspiratie meer na al die feestmenu’s? Deze 5 recepten helpen je door de week (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zelfs al heb je meer dan genoeg gegeten op Kerstmis: ook doorheen de week is het belangrijk om normaal te blijven eten als anders. Sla zeker geen maaltijden over, want daar heeft je lichaam geen baat bij. Nog nood aan inspiratie omdat je even geen idee meer hebt wat nog op het menu te zetten? Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt helpen je opnieuw uit de nood. Smakelijk! [naar artikel]


7. Bakken, grillen of koken? De beste manier om champignons te bereiden (25/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je houdt ervan of je haat ze, maar voor de liefhebbers smaakt pakweg een pasta met champignons altijd. De vitaminen, mineralen en vezels krijg je [naar artikel]


8. Dolle pick-uprijder vernielt auto traiteurs: “Een ramp, zo vlak voor de feestdagen” (18/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Een Amerikaans pick-up ging zaterdagmiddag uit de bocht in de Vlierzeelse wijk Strijmeers en richtte er een ware ravage aan. [naar artikel]


9. Drukke tijden voor traiteurs (30/12/2017 - VRT NWS)

Voor de traiteurs is de eindejaarsperiode de drukste tijd van het jaar. Ze zitten niet alleen tot over de oren in het werk, ze moeten ook met almaar meer zaken rekening houden: de logistieke organisatie, de moeilijkheden om hulp te vinden, en vooral de steeds groter wordende  groep van mensen met voedselintoleranties. Dat maakt het voor de traiteurs allemaal nog wat ingewikkelder dan het al is. [naar artikel]


10. Horecazaken, traiteurs, bakkers en beenhouwers in Sint-Truiden krijgen controle (22/10/2018 - VRT NWS)

In Sint-Truiden worden deze week 270 horecazaken en voedingswinkels gecontroleerd. Het gaat om aangekondigde controles van het Federaal Voedselagentschap. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!