Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Bekende chefkoks verklappen hun favoriete keukentools

03/01/2018 - 13:03
"Heb je het nu de feestdagen voorbij zijn wel even gehad met kokerellen? Je bent niet alleen. Gelukkig zijn er heel wat handige tools die het leven..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bekende chefkoks verklappen hun favoriete keukentools (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Heb je het nu de feestdagen voorbij zijn wel even gehad met kokerellen? Je bent niet alleen. Gelukkig zijn er heel wat handige tools die het leven... [naar artikel]


2. “Onlangs hadden we 60 annulaties in één week”: 2 chefkoks over ‘no shows’. Advocaat licht toe of het wettelijk is dat je een voorschot moet betalen of niet (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

In het Hasseltse restaurant LEEUW betaal je bij reservatie vanaf volgende week 50 euro ‘waarborg’ per persoon. Steeds meer chefs voeren dit in: wie niet komt opdagen, is zijn geld kwijt. Al gaat het probleem nog verder dan 'no shows' alleen. “We merken dat mensen soms twee tot drie verschillende restaurants boeken en op de dag zelf één daarvan kiezen”, vertelt boekingsplatform TableFever. We vroegen aan chefs Nicolas Decloedt(*) en Bart Depooter(**) hoe zij dat ervaren én aan advocaat Sander Van Loock wat jouw rechten als klant zijn. Moet je betalen of niet? [naar artikel]


3. 8 bekende VRT-gezichten verklappen hun favoriete Ketnetprogramma (27/11/2017 - VRT NWS)

Naar aanleiding van 20 jaar Ketnet op 1 december verklappen 8 VRT-gezichten en -stemmen hun favoriete Ketnetprogramma. 2 programma's blijken erg populair. [naar artikel]


4. Vijf keukentools die je meer tijd besparen (18/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Koken kan prettig zijn, maar na een lange werkdag ben je er ook vaak liever snel vanaf. Met deze vijf keukentools schaaf je makkelijk minuten van [naar artikel]


5. Aan deze keukentools hoef je niet te veel geld uit te geven (01/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Keukentools bestaan er in alle maten, soorten en prijsklassen. Maar hoe weet je nu of een duur koksmes de investering waard is, en of een stuk [naar artikel]


6. “Met een porseleinen vijzel kan je niet veel doen”; expert geeft advies én de 13 handigste keukentools (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Bij het koken wil je niet te maken krijgen met een botte kaasrasp, een uit elkaar vallende visfilet en veel te grote stukken knoflook in de saus. Met het juiste keukengereedschap bij de hand vermijd je dat soort valkuilen en wordt koken een makkie. Wij vroegen food- en kookexpert Ilse D’hooge uit over welk keukengerei iedere thuiskok in zijn of haar keuken moet hebben. [naar artikel]


7. Zin in Japans? 4 kenners verklappen hun favoriete eetspots (27/01/2018 - De Morgen)

In onze restaurants proef je steeds vaker Japanse producten en bereidingen. Een vluchtige trend, of is er wel degelijk sprake van een nieuw tijdperk? Wij gingen te rade bij wie het kan weten en kwamen heel wat favoriete lokale adresjes te weten. Itadakimasu – eet smakelijk!  [naar artikel]


8. 6 beroemdheden verklappen hun (goedkope!) favoriete beautyproducten (05/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast de privéjets waarmee ze vliegen en de rode lopers waarop ze lopen lijken ze eigenlijk best wel op ons, die beroemdheden. Want diep van binnen... [naar artikel]


9. “Het is een luie optie, maar ik word er altijd instant gelukkig van”: chefs verklappen hun favoriete comfortfood en geven het recept (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar en gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoon verklappen je hun ultieme comfortfoodgerecht én geven het recept. [naar artikel]


10. “Het is een luie optie, maar ik word er altijd instant gelukkig van”: 5 chefs verklappen hun favoriete comfortfood en delen het exclusief recept (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar én natuurlijk aan gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoone verklappen hun ultieme comfortfoodgerecht en delen het recept. “Deze ciabattaschnitzel is een echte familieklassieker!” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!