Heb je het nu de feestdagen voorbij zijn wel even gehad met kokerellen? Je bent niet alleen. Gelukkig zijn er heel wat handige tools die het leven... [naar artikel]
In het Hasseltse restaurant LEEUW betaal je bij reservatie vanaf volgende week 50 euro ‘waarborg’ per persoon. Steeds meer chefs voeren dit in: wie niet komt opdagen, is zijn geld kwijt. Al gaat het probleem nog verder dan 'no shows' alleen. “We merken dat mensen soms twee tot drie verschillende restaurants boeken en op de dag zelf één daarvan kiezen”, vertelt boekingsplatform TableFever. We vroegen aan chefs Nicolas Decloedt(*) en Bart Depooter(**) hoe zij dat ervaren én aan advocaat Sander Van Loock wat jouw rechten als klant zijn. Moet je betalen of niet? [naar artikel]
Naar aanleiding van 20 jaar Ketnet op 1 december verklappen 8 VRT-gezichten en -stemmen hun favoriete Ketnetprogramma. 2 programma's blijken erg populair. [naar artikel]
Koken kan prettig zijn, maar na een lange werkdag ben je er ook vaak liever snel vanaf. Met deze vijf keukentools schaaf je makkelijk minuten van [naar artikel]
Keukentools bestaan er in alle maten, soorten en prijsklassen. Maar hoe weet je nu of een duur koksmes de investering waard is, en of een stuk [naar artikel]
Bij het koken wil je niet te maken krijgen met een botte kaasrasp, een uit elkaar vallende visfilet en veel te grote stukken knoflook in de saus. Met het juiste keukengereedschap bij de hand vermijd je dat soort valkuilen en wordt koken een makkie. Wij vroegen food- en kookexpert Ilse D’hooge uit over welk keukengerei iedere thuiskok in zijn of haar keuken moet hebben. [naar artikel]
In onze restaurants proef je steeds vaker Japanse producten en bereidingen. Een vluchtige trend, of is er wel degelijk sprake van een nieuw tijdperk? Wij gingen te rade bij wie het kan weten en kwamen heel wat favoriete lokale adresjes te weten. Itadakimasu – eet smakelijk! [naar artikel]
Naast de privéjets waarmee ze vliegen en de rode lopers waarop ze lopen lijken ze eigenlijk best wel op ons, die beroemdheden. Want diep van binnen... [naar artikel]
‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar en gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoon verklappen je hun ultieme comfortfoodgerecht én geven het recept. [naar artikel]
‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar én natuurlijk aan gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoone verklappen hun ultieme comfortfoodgerecht en delen het recept. “Deze ciabattaschnitzel is een echte familieklassieker!” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.