Blauwvintonijn is een gewilde delicatesse, maar de vis is zo schaars geworden dat natuurorganisaties vrezen voor het voorbestaan van de soort. Zal vis uit een labo zoden aan de dijk brengen? [naar artikel]
Sinds de hamburger van 200.000 euro vijf jaar geleden is de ontwikkeling van kweekvlees in een stroomversnelling geraakt. Een Amerikaans bedrijf... [naar artikel]
Sinds de hamburger van 200.000 euro vijf jaar geleden is de ontwikkeling van kweekvlees in een stroomversnelling geraakt. Een Amerikaans bedrijf beweert nog dit jaar een product te kunnen presenteren. "De techniek is er." [naar artikel]
Sinds de hamburger van 200.000 euro vijf jaar geleden is de ontwikkeling van kweekvlees in een stroomversnelling geraakt. Een Amerikaans bedrijf beweert nog dit jaar een product te kunnen presenteren. "De techniek is er." [naar artikel]
Het Nederlandse bedrijf Mosa Meat, verbonden aan de universiteit van Maastricht heeft aangekondigd 7,5 miljoen euro te kunnen investeren om... [naar artikel]
15:00 De Duitse farmareus Merck en Bell Food Group, de grootste Zwitserse vleesproducent, stoppen 7,5 miljoen euro in het Nederlandse Mosa Meat, dat in 2021 kweekvlees wil commercialiseren. [naar artikel]
Een Zwitserse vleesreus en een Duitse multinational zien brood in een Nederlands-Limburgs product. Mosa Meat heeft een kapitaalsinjectie van 7,5 miljoen euro gekregen. Het Maastrichtse bedrijf wil het geld gebruiken om in 2021 kweekvlees op de markt te brengen. [naar artikel]
Vlaams minister van Innovatie Philippe Muyters (N-VA) laat onderzoeken of het kweken van vlees een toekomst heeft in Vlaanderen. “We mogen de boot niet missen”, benadrukt de voedingsindustrie zaterdag in Het Laatste Nieuws en De Morgen. De minister gelooft in het potentieel van de nieuwe technologie en heeft een studie besteld. Die moet in kaart […] Het bericht Muyters laat potentieel van Vlaams kweekvlees onderzoeken verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.