Gazet van Antwerpen

Mak Anderlecht wint het pleit van tien Genkenaars

21/01/2018 - 20:48
"Anderlecht heeft orde op zaken gesteld op het veld van Racing Genk. Het werd 0-1 na een doelpunt van Sofiane Hanni vlak voor de rust, Genk kon na een rode kaart van Malinovskiy geen vuist meer maken in de tweede helft. Anderlecht sluipt zo dichter bij leider Club Brugge. "

1. Mak Anderlecht wint het pleit van tien Genkenaars (21/01/2018 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft orde op zaken gesteld op het veld van Racing Genk. Het werd 0-1 na een doelpunt van Sofiane Hanni vlak voor de rust, Genk kon na een rode kaart van Malinovskiy geen vuist meer maken in de tweede helft. Anderlecht sluipt zo dichter bij leider Club Brugge. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Anderlecht start 2018 met krappe zege tegen tien Genkenaars (21/01/2018 - Metro)

RSC Anderlecht heeft zondagavond op de 22e speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij Racing Genk, dat bijna de hele tweede helft met een man minder speelde. Aanvoerder Sofiane Hanni scoorde na 45 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Paars-wit profiteert zo van het puntenverlies van […] [naar artikel]

3. Tien Genkenaars glijden uit op langlaufloipe in Moeskroen (16/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk is 2021 in mineur gestart. Eén week na de nederlaag in Kortrijk gleed de nummer 2 in het klassement uit op de onbespeelbare langlaufloipe van rode lantaarn Moeskroen (2-0). Genk voetbalde onder voorbehoud, omdat de thuisclub had nagelaten om het veld sneeuwvrij te houden. [naar artikel]

4. Paal en gemiste penalty houden tien moedige Genkenaars van verdiende zege (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk bleef thuis tegen AA Gent steken op een gelijkspel (1-1). Na een nieuwe - opnieuw aangevochten - rode kaart voor Cuesta speelde de thuisploeg 80 minuten met een mannetje minder. Toch kreeg Racing de beste kansen maar de paal en een penaltymisser (van Bongonda) hielden Genk van een verdiende zege. [naar artikel]

5. Tien knokkende Genkenaars boeken op karakter ticket voor de Heizel (14/03/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk mag voor de zesde keer in de clubgeschiedenis naar de Heizel. Een vroeg doelpunt van Onuachu en een owngoal van Miazga zetten Racing op rozen in de halve finale op Anderlecht. Rood voor Lucumi en een rake vrijschop van Trebel konden geen stokken meer in de wielen steken: 1-2. [naar artikel]

6. C-Mine Expeditie blaast tien kaarsjes uit: 30 procent meer bezoekers, maar erg weinig Genkenaars (31/03/2022 - Het Belang van Limburg)

De C-Mine Expeditie blaast tien kaarsjes uit. In 2012, het eerste jaar van de attractie, stonden 36.000 bezoekers op de teller. Vorig jaar waren er dat 52.000. Omdat amper vijf procent van Genk afkomstig is, start de stad een campagne en betaalt een Genkenaar maar de helft van de toegangsprijs. [naar artikel]

7. Vandevoordt en Onuachu helpen tien strijdende Genkenaars aan koppositie (15/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Halfweg speeldag 12 staat KRC Genk (voorlopig) op kop. Tien strijdende Genkenaars wonnen ondanks een vroege rode kaart voor Preciado op karakter op het veld van OH Leuven (0-1), met dank aan de uitblinkers Vandevoordt en Onuachu. [naar artikel]

8. Tien Genkenaars breken met achtste zege op rij clubrecord en hebben zeven punten voorsprong (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen zeven zonder acht, tegen KV Mechelen deed KRC Genk een volgend clubrecord sneuvelen. De achtste overwinning op rij (3-1) geeft de koploper een voorlopige voorsprong van zeven punten. Ook een lichte rode kaart voor El Khannouss kon Genk niet afstoppen, een zeer goed gevulde Cegeka Arena stond op zijn kop. [naar artikel]

9. Tien Genkenaars mogen zelfgekozen melodie op beiaard spelen (30/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Stadsbeiaardiers An Lommelen en Wim Van Den Broeck zijn op zoek naar tien Genkenaars die een zelfgekozen melodie op de beiaard willen spelen. [naar artikel]

10. Drama in minuut 99: tien Genkenaars slikken nog gevleide gelijmaker (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk moet de kelk tot op de bodem ledigen. Twee goals van de verrassend als diepste spits gestarte Sor leken voor de verlossende thuiszege tegen AA Gent te hebben gezorgd maar na het uitvallen van Arokodare slikte Racing in minuut 99 nog de gevleide 2-2 van Tissoudali. [naar artikel]