Het parket en de horecabroers-Beyaz vechten een juridische strijd uit over de toekomst van veertien Brusselse restaurants, waaronder La Maison du Cygne. Het faillissement wenkt, schrijft De Tijd. [naar artikel]
Het gerecht voert een witwasonderzoek tegen de horecabroers Blits en hun Italiaanse keten 'Il Capriani'. De groep heeft de laatste jaren [naar artikel]
In een McDonald’s in het Nederlandse Zwolle heeft woensdagavond voor de ogen van kinderen een dubbele liquidatie plaatsgevonden. Daarbij kwamen de lokaal bekende horecabroers Ali en Huseyin Torunlar om het leven. Dat stelt een familielid van de slachtoffers en bronnen van De Telegraaf bevestigen dat. [naar artikel]
De stiefbroers Zowie Hayen (20) en Mon De Rijck (21), die in hun tienerjaren de bekende horecazaak Uilenspiegel overnamen in hartje Brugge, riskeren nu boetes voor inbreuken op de voedselveiligheid. “We worden afgeschilderd als onervaren virusverspreiders.” [naar artikel]
Al zes weken zijn er protesten aan de gang tegen de overdracht van de 128 winkels van Delhaize aan zelfstandige ondernemers. Ook na tussenkomst van een bemiddelaar op 18 april blijft de dialoog muurvast. Veerle Verleyen (ACV Puls) , Jan Deweghe (BBTK) en Dorine Cordy (BBTK) leggen uit waarom zij de strijd tegen deze beslissing van Delhaize ook juridisch voeren. “Delhaize is een symbooldossier. Wat hier gebeurt, zal bepalend zijn voor andere bedrijven en sectoren.” The post Symbooldossier Delhaize: sociale strijd wordt juridische strijd appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]
Sectorvereniging Horeca Vlaanderen overweegt juridische stappen tegen de algemene sluiting van cafés en restaurants. Dat zegt CEO Matthias De Caluwe. 'We winnen juridische informatie in om na te gaan of die beslissing wel proportioneel is', zegt hij. 'Dat zijn we verplicht aan onze ondernemers.' [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
00:04 Begin december maakte De Tijd bekend dat de twee broers Beyaz via de wet op de continuïteit van ondernemingen (WCO) bescherming hadden gekregen tegen de schuldeisers van La Maison du Cygne, het kroonj... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.