VRT NWS

Anderlecht staat pas na de rust op tegen Charleroi

11/09/2016 - 19:52
"Na drie gelijke spelen op een rij heeft Anderlecht opnieuw aangeknoopt met de overwinning. In eigen huis klopte het Charleroi, niet zonder moeite, met 3-2."

1. Anderlecht staat pas na de rust op tegen Charleroi (11/09/2016 - De Redactie)

Na drie gelijke spelen op een rij heeft Anderlecht opnieuw aangeknoopt met de overwinning. In eigen huis klopte het Charleroi, niet zonder moeite, met 3-2. [naar artikel]

2. PO1-preview van Anderlecht - Charleroi met Pär Zetterberg: "Anderlecht gaat proberen Charleroi van in het begin bij de keel te grijpen" (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi won vorige speeldag zijn eerste wedstrijd in play-off 1. Anderlecht moet vol voor plaats twee gaan. Kunnen de Zebra's paars-wit, dat in... [naar artikel]

3. LIVE WINTERSTAGES. Anderlecht de rust in met 0-0 tegen Al Ahli, Dupé en Vazquez vallen in na de rust (12/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Winterstop in de Jupiler Pro League, dus dat wil ook zeggen dat het opnieuw tijd is voor de winterstages. Het allerlaatste nieuws vanop de winterstages leest u in dit artikel! [naar artikel]

4. LIVE UNION-ANDERLECHT. Na zwakke eerste helft mag Anderlecht blij zijn dat het bij rust maar 1-0 staat voor Union (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een goede film trekt al bij de openingsscène de aandacht: de competitiestart met Union - Anderlecht is meteen een knaller én waardemeter voor hun ambities. Voorlopig is Union baas, met dominant voetbal én een voorsprong. Eckert Ayensa zorgde voor de verdiende 1-0. Kan Anderlecht antwoorden? Volg het hieronder live! [naar artikel]

5. LIVE. Anderlecht rust met brilscore tegen Charleroi: Vertonghen, Ashimeru en Silva zagen pogingen gered (02/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 13u30 • Speeldag 10 [naar artikel]

6. Charleroi staat voor race tegen de klok om grasmat klaar te krijgen voor match van morgen (!) tegen Anderlecht (05/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi ontvangt morgenavond Anderlecht in play-off 1. Als de grasmat van Mambourg tenminste op tijd klaar geraakt. Dinsdag werd vastgesteld dat... [naar artikel]

7. Anderlecht blaast stug Charleroi na rust weg (11/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft op eigen veld de topper van de zesde speeldag gewonnen, het klopte leider Charleroi met 3-2. De Carolo’s gingen na een doelpunt van Bakar nochtans rusten met een verdiende voorsprong, maar een ontketend paars-wit walste in de tweede helft naar een ruime zege, dankzij doelpunten van Teodorczyk, Hanni en Tielemans. Een late aansluitingstreffer van Baby was enkel goed voor de geschiedenisboeken. Bekijk de samenvatting vanaf 23u op Sportwereld.be! [naar artikel]

8. Anderlecht wervelt na rust over Charleroi (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Verslag van Anderlecht - Charleroi [naar artikel]

9. LIVE. Houden Charleroi en Anderlecht elkaar ook na rust in evenwicht? (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)