27/01/2018 - 23:20
"Vanavond mocht Zulte Waregem de trip maken naar Waasland-Beveren en dat werd een propagandamatch voor de Jupiler Pro League. Het was een wonder dat..."

1. VIDEO: Cools bezorgt Waasland-Beveren een punt in spektakelwedstrijd tegen Zulte Waregem (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond mocht Zulte Waregem de trip maken naar Waasland-Beveren en dat werd een propagandamatch voor de Jupiler Pro League. Het was een wonder dat... [naar artikel]

2. Mo Salah bezorgt Liverpool overwinning met hattrick tegen promovendus in absolute spektakelwedstrijd (12/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft zich maar op het nippertje verzekerd van puntenverlies in zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Promovendus Leeds bood heel wat weerwerk en ging pas in het ultieme slot ten onder. Mohammed Salah was met drie doelpunten die man van de match. [naar artikel]

3. Kansen bij de vleet langs beide kanten, maar spektakelwedstrijd tussen Zulte Waregem en Westerlo kent geen winnaar (21/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Moeilijk gaat ook. Zulte Waregem bleef een uur lang onder het niveau dat ze tegen Genk en Anderlecht hadden gebracht maar onder impuls van het duo Vormer-Vossen knokte de thuisploeg zich naar een gelijkspel. Westerlo had vooral rust overwicht maar liet na om de twijfelende thuisspelers af te straffen. [naar artikel]

4. VIDEO: Anderlecht bibbert in spektakelwedstrijd tegen Eupen (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft 2-3 gewonnen op het veld van Eupen in een dolle wedstrijd. De landskampioen stond 0-3 voor aan de rust na twee own-goals en een... [naar artikel]

5. Anderlecht wint na spektakelwedstrijd in Genk (18/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Wat een wedstrijd, zondagmiddag in Genk. Spektakel van begin tot eind en vreemd genoeg pas een goal na 64 minuten voetballen. De Limburgers versierden kansen om vier wedstrijden te winnen, maar ex-Genkenaar Kara en de ingevallen Harbaoui bezorgden Anderlecht de drie punten. Paars-wit blijft zo na zeven speeldagen nog altijd ongeslagen, Genk blijft na een tweede competitienederlaag op rij hangen op de zevende plaats. Bekijk de videosamenvatting vanaf 23u! [naar artikel]

6. Messi zet Man City weg in spektakelwedstrijd: 4-0 (19/10/2016 - Knack)

FC Barcelona heeft op de derde speeldag in groep C van de Champions League met 4-0 gewonnen van het Manchester City van Kevin De Bruyne. Twee rode kaarten en een hattrick van Lionel Messi waren maar enkele elementen van het spektakel. [naar artikel]

7. STVV zet slechte uitreputatie verder na spektakelwedstrijd in Eupen (05/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

3 op 18 en nog geen enkele zege buitenshuis: het ziet er na de 4-2-nederlaag in Eupen niet bepaald rooskleurig uit voor STVV en coach Ivan Leko. De Limburgers konden na de nederlaag van rode lantaarn Westerlo eerder op de dag onderin nochtans een goede zaak doen en aan de rust stond er ook een 0-1-voorsprong op het bord. Maar op tien minuten tijd verspeelden de Kanaries die goede uitgangspositie. Sylla scoorde twee keer voor de thuisploeg en ook Lazare pikte zijn (mooi) doelpuntje mee. Verder dan de aansluitingstreffer van invaller Boli kwam STVV niet meer en in de extra tijd werd het zelfs nog 4-2. Door deze nederlaag blijft Sint-Truiden voorlaatste in de stand, met één puntje voorsprong op Westerlo. [naar artikel]

8. Antwerp pakt felbevochten driepunter na spektakelwedstrijd tegen 9 Tubekenaars (29/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het was bikkelen tot het einde, maar Antwerp is opnieuw alleen leider in 1B. 'The Great Old' trok in een spectaculaire wedstrijd met 2-4 aan het [naar artikel]

9. Moeskroen wint spektakelwedstrijd tegen Gent: 3-2 (20/08/2017 - De Morgen)

Moeskroen heeft verrassend met 3-2 gewonnen van AA Gent in de laatste wedstrijd van de vierde speeldag van de Jupiler Pro League. Gent ging rusten met een 0-2 voorsprong, maar geholpen door een rode kaart van Gent-verdediger Samuel Gigot ging Moeskroen nog op en over de Gentenaars. [naar artikel]

10. Liverpool houdt Barcelona uit Champions League-finale na spektakelwedstrijd (08/05/2019 - De Morgen)

Een Belg en een Hollander kregen de fantastische stunt voor elkaar. Liverpool staat na een 4-0-zege in de Champions League-finale ten koste van Barcelona. [naar artikel]