In 2008 was er Mijn Restaurant, in 2014 ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ en nu wordt ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de oven gehaald op VTM. Sergio Herman is opnieuw aan boord als jurylid, met nieuwkomer Marcelo Ballardin naast zich. “Ik werkte ooit voor hem in Pure C”, zegt de chef-kok van het Gentse sterrenrestaurant Oak. [naar artikel]
Na de zware klap van het verlies van zijn zoontje was sterrenchef Sergio Herman even niet meer te zien in VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Vroeger dan verwacht beslist Herman om de draad weer op te pikken. “Laten we er gewoon in vliegen.” [naar artikel]
Niet alleen Sergio Herman (49) mag de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma Mijn keuken mijn restaurant. Hij krijgt topchef Marcelo Ballardin (39) naast zich, van de Gentse sterrenzaak OAK. “Elke dag als ik wakker word, wil ik beter doen dan de dag ervoor.” [naar artikel]
We moeten wel nog even wachten op het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-Up Restaurant', toch kan je al een beetje Sergio Herman in huis halen. Niet op [naar artikel]
Achter het staalharde imago - denk maar aan 'Mijn Pop-uprestaurant' - van sterrenchef Sergio Herman gaat een gevoelig man schuil. Dat moet blijken... [naar artikel]
De collega’s van Sergio Herman in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ tonen zich meer dan begripvol dat de topkok zich even terugtrekt uit het programma om te rouwen om het zoontje dat hij en zijn vrouw verloren. [naar artikel]
Onze redactrice probeerde het nieuwe boek vol Italiaanse recepten van sterrenchef Sergio Herman uit. En dat ging niet zonder slag of stoot. “Sorry, Sergio, voor al mijn geklaag.” [naar artikel]
Zijn programma groeit, terwijl de chef zelf slinkt. Sergio Herman (53) trekt vanavond ‘Over de grens’ met Matteo Simoni (36) en nam na die opnames in Costa Rica een drastisch besluit, vertelt hij ons. “Net daarvoor zag ik de eerste beelden van mijn reis met Tom Waes in Zuid-Afrika. Ik voelde me een olifant op het strand. Nu ben ik 14 kilo lichter.” [naar artikel]
Een kookprogramma die naam waardig kan niet zonder een paar sterrenchefs in de jury. In Mijn keuken, mijn restaurant nemen Sergio Herman (49) en Marcelo Ballardin (38) de honneurs waar. De ene een ervaren rot, de andere een tv-debutant maar wel opvallend eensgezind. ‘Als je kookt vanuit je hart en je buik komt het altijd goed.’ [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman is een fantastische papa. Dat hebben zijn zoontjes Zenna en Noah zelf gezegd toen hun vader te gast was in ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op radiozender Joe. Hun woorden ontroerden de kok duidelijk. [naar artikel]
Sergio Herman heeft op Instagram voor het eerst gereageerd op het nieuws dat het zoontje van de topchef en zijn vrouw Ellemieke Vermolen vlak voor de geboorte overleden is. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman opent vandaag in Antwerpen zijn eerste Belgische filiaal van 'Frites Atelier', zijn keten van luxefrituren. Ambiancemaker [naar artikel]
In de vierde aflevering van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ brachten de duo’s en chefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin een bezoekje bij... [naar artikel]
'Mijn vrouw en kinderen zitten echt niet te wachten op zes bereidingen van oesters. Thuis kook ik op een totaal andere manier dan in mijn restaurants.' Aan het woord: Sergio Herman, die dit jaar privé al heftige dingen meemaakte, ondertussen nog een restaurant opende en toch nog de tijd vond om een kookboek bij mekaar te schrijven. [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]
Op een steenworp van Pure C rijst binnenkort het nieuwe restaurant van Sergio Herman uit het zand. Het restaurant op het strand van Cadzand nét [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
De Nederlander Syrco Bakker gaat begin volgend jaar weg bij Pure C, het restaurant van Sergio Herman in Cadzand. [naar artikel]
Deze zomer serveert Sergio Herman (51) in het pop-uprestaurant ‘Moules Frites’ zes weken lang kraakverse mosselen op het strand van Zeebrugge. De sterrenchef bedacht voor de gelegenheid een driegangenmenu: verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche. Exclusief op HLN zal Sergio deze week elke dag één gerecht voorstellen en uitleggen hoe je het maakt. Vandaag op het menu: Zeeuwse mosselen in wittewijnsaus naar een familierecept van Sergio. [naar artikel]
Nog geen twee weken nadat Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke hun zoontje Josha net voor de geboorte verloren, gaat hij opnieuw aan de slag als [naar artikel]
Elmo Lê van zet de blik op oneindig. Vandaag: de fastfoodtelevisie die Mijn keuken, mijn restaurant is. [naar artikel]
In ‘Mijn keuken mijn restaurant’ is het doek is onherroepelijk gevallen voor Stijn en Glen. Het duo uit Gent moet als eerste de wedstrijd verlaten, nadat ze het minst aantal punten kregen van sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin en de andere duo’s. [naar artikel]
Tien jaar geleden stond ze met knikkende knieën en een gebroken teen voor Peter Goossens en Sergio Herman in het VTM-programma ‘De beste hobbykok van Vlaanderen’. Vandaag laat Daphne Aers (41) uit Eeklo elke dag 120.000 à 150.000 kroketten van de band rollen. Daar heeft ze wel een prijs voor betaald: “Twee echtscheidingen? Dat kan ook mijn karakter zijn.” [naar artikel]
In een van Sergio Herman zijn restaurants zal je niet gauw bananen voorgeschoteld krijgen. De sterrenchef heeft een bloedhekel aan de fruitsoort en dat maakte hij heel duidelijk in 'Mijn Pop-uprestaurant'. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.