Zin om je gasten een culinaire evergreen voor te schotelen? Konijn met pruimen is een oer-Vlaamse klassieker die zowat iedereen behaagt, en die van... [naar artikel]
Heb je zin in een lichte en ultragezonde lunch, dan komt een buddha bowl als geroepen. Deze simpele variant met gegrilde kip en verse vinaigrette zet je zonder veel gedoe in een wip op tafel. [naar artikel]
Wie denkt dat je in een pretpark alleen maar junkfood kunt eten, is nog niet in Disneyland Paris geweest. Het park investeert de laatste jaren volop in een ‘upgrade’ van zijn restaurants. Dat dat geen loze marketingpraat is, blijkt wanneer we mogen langsgaan bij chef Ludovic Mallac van Walt’s, An American Restaurant. Hij sleurt me mee achter zijn fornuis. Op het menu: het lievelingseten van Walt Disney himself. [naar artikel]
Wat is een homeparty zonder de perfecte feesthapjes? Maar geen zorgen: 'perfect' vereist geen sterrenniveau, want zelfs zonder keukenkennis kun je je gasten verrassen met deze heerlijke fingerfood. De broccolimousse is niet alleen een makkie, maar ook heel gezond, en de broodstengels maak je wél zelf, maar dat is allesbehalve rocket science. Hoeven je gasten dat te weten? Nope! [naar artikel]
Niets ruikt heerlijker dan een huis gevuld met de aroma's van een sudderend stoofpotje. De entrecôte laat je garen in bouillon, honing, citroen en koriander. Rijst of couscous maken dit gerecht compleet. [naar artikel]
Feestelijk verfijnd is dit stoofpotje van hinde. Het donkerrode vlees breng je onder andere op smaak met bessenconfituur, witloof en rode wijn. Wedden dat het water je nu al in de mond loopt? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.