02/02/2018 - 21:23
"Michy Batshuayi heeft z’n debuut bij Dortmund niet gemist. Integendeel. Amper 35 minuten had de Rode Duivel nodig om voor de Borussen de netten te..."

1. VIDEO: Batshuayi scoort meteen bij debuut voor Dortmund (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Michy Batshuayi heeft z’n debuut bij Dortmund niet gemist. Integendeel. Amper 35 minuten had de Rode Duivel nodig om voor de Borussen de netten te... [naar artikel]

2. Michy Batshuayi scoort bij debuut en verovert meteen alle harten bij Borussia Dortmund (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi debuteerde vrijdagavond in stijl bij Borussia Dortmund. De spits kreeg bij BVB een basisplaats op bezoek bij Köln en bedankte meteen met een doelpunt in de eerste helft. Batsman scoorde daarna ook een tweede keer, maar die goal werd afgekeurd wegens nipt offside. [naar artikel]

3. Michy Batshuayi scoort tweemaal bij debuut en verovert meteen alle harten bij Borussia Dortmund (02/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Michy Batshuayi debuteerde vrijdagavond in stijl bij Borussia Dortmund. De spits kreeg bij BVB een basisplaats op bezoek bij Köln en bedankte meteen met twee doelpunten, één in elke helft. Batshuayi, die zich in de eerste helft levendig toonde, stond na 35 minuten op de perfecte plaats om een voorzet vanop links binnen te tikken. Voor de rust werd de 0-2 van Batshuayi afgekeurd door de videoref, maar in de tweede helft trof hij toch weer raak voor de bezoekers met de 1-2 voor Dortmund. [naar artikel]

4. LIVE. Wat een debuut! Haaland scoort meteen een hattrick bij zijn debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]

5. Batshuayi staat meteen in de basis bij debuut voor Dortmund (02/02/2018 - Sporza)

Lang moet Michy Batshuayi niet wachten op zijn eerste kans bij Borussia Dortmund. De aanvaller mag meteen de plek innemen van Pierre-Emerick Aubameyang. Volg het scoreverloop op de voet. [naar artikel]

6. VIDEO: Uitblinker Batshuayi meteen goed voor twee treffers bij debuut voor Dortmund (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. Batshuayi scoort meteen bij debuut voor Chelsea... maar ref steekt er stokje voor (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt voor Chelsea. In de oefenmatch tegen het Oostenrijkse WAC RZ Pellets mocht de Rode Duivel iets voor het uur Diego Costa komen aflossen. Batshuayi wist zelfs te scoren, maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Uiteindelijk zouden The Blues met 0-3 winnen dankzij doelpunten van Bertrand Traore, Ruben Loftus-Cheek en Nathaniel Chalobah. [naar artikel]

8. Witsel scoort bij debuut meteen levensbelangrijke goal voor Borussia Dortmund (20/08/2018 - Gazet van Antwerpen)

Rode Duivel Axel Witsel heeft bij zijn debuut een levensbelangrijk doelpunt gescoord voor zijn nieuwe club Borussia Dortmund. Dat leek op een verrassende bekeruitschakeling tegen tweedeklasser Greuther Fürth af te stevenen, maar diep in blessuretijd sleepte de Belgische middenvelder alsnog verlengingen uit de brand met een knappe volley. Daarin ging Dortmund uiteindelijk over de thuisploeg: 1-2. [naar artikel]

9. Belgen in het buitenland – Batshuayi bezorgt Borussia Dortmund de zege bij zijn debuut (02/02/2018 - Metro)

Michy Batshuayi heeft vrijdagavond een droomdebuut beleefd bij Borussia Dormund. Met twee doelpunten bezorgde de Rode Duivel zijn nieuwe club de drie punten op het veld van Keulen. De Borussen wonnen het duel van de 21e speeldag in de Bundesliga uiteindelijk met 2-3. Batshuayi maakte afgelopen wintermercato deel uit van een dealtje tussen Chelsea, Dortmund […] [naar artikel]

10. Multilive: Kane valt uit met blessure aan enkel - Batshuayi begint op de bank voor Dortmund - Russ geeft met owngoal de voorsprong aan Dortmund (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Er komen weer wat Belgen in actie vandaag in het buitenland. Volg hier alle wedstrijden. Tottenham speelt in Bournemouth om een plaats in de top... [naar artikel]