BusinessAM

Belgen in het buitenland – Scorende Mertens zegeviert tegen Lazio Roma

11/02/2018 - 05:02
"Op de 24e speeldag van de Italiaanse Serie A heeft leider Napoli met 4-1 gewonnen van Lazio Roma. Dries Mertens, die het vierde doelpunt scoorde, is al in de vierde wedstrijd op rij trefzeker. Hoewel Lazio al in de 3e minuut op voorsprong kwam, dankzij een doelpunt van Stefan de Vrij, keerde het tij snel […]"

1. Belgen in het buitenland – Scorende Mertens zegeviert tegen Lazio Roma (11/02/2018 - Metro)

Op de 24e speeldag van de Italiaanse Serie A heeft leider Napoli met 4-1 gewonnen van Lazio Roma. Dries Mertens, die het vierde doelpunt scoorde, is al in de vierde wedstrijd op rij trefzeker. Hoewel Lazio al in de 3e minuut op voorsprong kwam, dankzij een doelpunt van Stefan de Vrij, keerde het tij snel […] [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – De Bruyne wijst City de weg tegen Shakhtar, scorende Mertens helpt Napoli tegen Feyenoord (26/09/2017 - Metro)

Manchester City zet zijn zegereeks in de Champions League voort. Het team van coach Pep Guardiola klopte dinsdag op de tweede speeldag in groep F Shakhtar Donetsk met 2-0. In de andere match in de poule rekende Napoli zonder veel problemen af met Feyenoord (3-1). City beet de eerste helft zijn tanden stuk op de […] [naar artikel]

3. Scorende Depoitre zegeviert tegen Lukaku, De Bruyne krikt assistteller nog wat op (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niet Romelu Lukaku, goed voor een knappe assist, maar een andere Belg triomfeerde in het John Smith's Stadium in Huddersfield: Laurent Depoitre.... [naar artikel]

4. Multilive buitenland: Man City mét De Bruyne op weg naar 20ste zege (3-0), scorende Mertens maakt aansluitingstreffer (1-2) (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Heel wat Belgen in actie op deze dinsdagavond. Vooral in de Premier League: Southampton – Crystal Palace, Swansea – Tottenham en Manchester City –... [naar artikel]

5. Multilive buitenland: Man City mét De Bruyne op weg naar 20ste zege (3-0), scorende Castagne knikkert Mertens uit beker (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. Mertens best scorende Belg in buitenland (14/04/2019 - De Morgen)

Dries Mertens schoot gisteren tegen Torino zijn 25st competitiegoal binnen en mag zich de best scorende Belg ooit in het buitenland noemen. [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – Scorende Fellaini helpt Manchester United aan overwinning tegen Leicester City (26/08/2017 - Metro)

Manchester United heeft zaterdagavond een 2-0 overwinning behaald tegen Leicester City op de derde speeldag van de Engelse Premier League. Romelu Lukaku miste een strafschop bij de thuisploeg, maar Marouane Fellaini wist wel te scoren voor de ‘Mancunians’. Romelu Lukaku stond na zijn drie doelpunten in de eerste twee competitiewedstrijden uiteraard opnieuw in de basis […] [naar artikel]

9. Belgen in het buitenland – Scorende Yannick Carrasco helpt Atletico aan zege tegen Sevilla (23/09/2017 - Metro)

Atletico Madrid heeft vandaag op de zesde speeldag van de Spaanse Primera Division de topper tegen Sevilla gewonnen. De partij in het splinternieuwe Wanda Metropolitano-stadion eindigde op 2-0. Carrasco (46.) brak kort na de rust de ban voor de thuisploeg, toen hij op een doorbraak Sevilla-keeper Rico omspeelde en de bal binnen duwde. Twintig minuten […] [naar artikel]

10. Belgen in het buitenland – Scorende Thorgan Hazard pakt scalp van Bayern, Chelsea klopt Liverpool (25/11/2017 - Metro)

Eden en Thorgan Hazard waren zaterdagavond beiden beslissend voor respectievelijk Chelsea en Borussia Mönchengladbach. Mönchengladbach stuntte met een 2-1 zege tegen Bayern München, Chelsea speelde 1-1 gelijk tegen Liverpool. Simon Mignolet nam het met Liverpool op tegen het Chelsea van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Michy Batshuayi en Charly Musonda Jr. ontbraken wegens blessure. De […] [naar artikel]