Lukaku en Manchester United lijden pijnlijke nederlaag tegen degradatiekandidaat

11/02/2018 - 17:59
"Mancheter United is met de billen bloot gegaan op bezoek bij Newcastle. Net na het uur scoorde Matt Ritchie het enige doelpunt van de match waardoor de Mancunians voor de tweede keer in drie matchen een nederlaag moeten incasseren. Manchester City loopt andermaal uit tot een gigantische voorsprong van zestien punten."

1. Lukaku en Manchester United lijden pijnlijke nederlaag tegen degradatiekandidaat (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Mancheter United is met de billen bloot gegaan op bezoek bij Newcastle. Net na het uur scoorde Matt Ritchie het enige doelpunt van de match waardoor de Mancunians voor de tweede keer in drie matchen een nederlaag moeten incasseren. Manchester City loopt andermaal uit tot een gigantische voorsprong van zestien punten. [naar artikel]

2. Real Madrid kent pijnlijke afgang tegen degradatiekandidaat, Courtois zorgde met kopbal nog bijna voor gelijkmaker (17/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid leed vanmiddag al zijn zevende seizoensnederlaag. In Bernabéu zorgde Girona voor een flinke stunt: 1-2. In de absolute slotseconden... [naar artikel]

3. Manchester City legt er drie in het mandje tegen degradatiekandidaat Fulham (13/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft andermaal aangeknoopt met de zege. De Citizens klopten Fulham met 0-3 dankzij doelpunten van John Stones, Gabriel Jesus en Sergio Agüero. [naar artikel]

4. Italiaanse degradatiekandidaat zet coach op straat na nederlaag tegen AS Roma (29/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Chievo Verona heeft zondag zijn coach Rolando Maran ontslagen. Hij kreeg het nieuws daags na de 4-1 nederlaag op het veld van AS Roma. [naar artikel]

5. Napoli ontsnapt tegen degradatiekandidaat Cagliari aan dure nederlaag, maar laat leidersplaats wel liggen (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Napoli, met Dries Mertens in de basis, heeft op het nippertje een nederlaag afgewend in de Italiaanse Serie A. Tegen nummer 18 Cagliari kon het erg lang geen vuist maken, maar drie minuten voor tijd bezorgde Victor Osimhen de Napolitanen alsnog een puntje: 1-1. [naar artikel]

6. PSV in crisis na nederlaag tegen degradatiekandidaat Emmen, Bakayoko krijgt kans, maar overtuigt niet (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Gelukkig nieuwjaar zeggen ze dan. PSV kon slechts één van zijn vijf competitiematchen in 2023 winnen en leed nu een nederlaag tegen FC Emmen, pas vijftiende in de Eredivisie. [naar artikel]

7. Liverpool onderuit bij degradatiekandidaat nadat Salah penalty naast keilt, Faes pakt rood bij nederlaag tegen Chelsea (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat het rivaal Man United had weggeblazen met 7-0, heeft Liverpool in de uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Bournemouth al z’n achtste nederlaag van het seizoen in de Premier League geleden. Het werd 1-0 in de kustplaats in het zuiden van Engeland. Bournemouth stond voorafgaand aan deze speelronde laatste in de Premier League, maar steeg naar de zestiende plek. [naar artikel]

8. Sensatie in Duitsland: Bayern München ligt uit beker na tegengoal in 96ste minuut en nederlaag tegen degradatiekandidaat uit derde klasse (02/11/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Pokal, de Duitse beker, heeft Saarbrücken woensdagavond voor een stunt van formaat gezorgd. De ploeg uit de derde klasse, het nummer 15 nota bene, schakelde in de zestiende finales niemand minder dan Bayern München uit. Na een doelpunt in de zesde minuut van de extra tijd moest Der Rekordmeister met het schaamrood op de wangen afdruipen. [naar artikel]

9. Chelsea loopt tegen pijnlijke nederlaag aan tegen West Ham, Lukaku weer invaller (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘Off the pace’ luidt een uitdrukking in het Engels. Leider Chelsea struikelde bij het energieke West Ham, nog altijd vierde in de Premier League. Lukaku viel aan de rust in, maar maakte amper indruk. Ritmetekort. [naar artikel]