Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Argentinië looft vier miljoen euro beloning uit voor tips over verdwenen duikboot

14/02/2018 - 16:31
"De regering in Buenos Aires heeft een beloning van omgerekend vier miljoen euro uitgeloofd voor aanwijzingen die leiden naar de locatie van de..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Argentinië looft vier miljoen euro beloning uit voor tips over verdwenen duikboot (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

De regering in Buenos Aires heeft een beloning van omgerekend vier miljoen euro uitgeloofd voor aanwijzingen die leiden naar de locatie van de... [naar artikel]


2. Beloning voor leerlingen uit Asse die met de fiets of te voet naar school komen: "Als het regent wordt de beloning nog groter" (08/10/2020 - VRT NWS)

In de 12 scholen in Asse worden alle leerlingen die met de fiets of te voet naar school komen, geregistreerd. Die leerlingen kunnen dan punten verzamelen waarmee ze iets kunnen kopen. De gemeente hoopt dat er op die manier minder autoverkeer is waardoor de schoolomgeving ook veiliger wordt. [naar artikel]


3. “In het beste geval drijft de duikboot aan de oppervlakte”, expert beantwoordt de belangrijkste vragen over de vermiste duikboot (20/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zondag raakte een duikboot met vijf inzittenden vermist tijdens een excursie naar het wrak van de Titanic. Na amper twee uur werd de communicatie verbroken. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de duikboot. Er rijzen heel wat vragen omtrent het incident. Wat is er misgelopen? Hoeveel zuurstof is er nog aan boord? Wat moeten de inzittenden doen? Expert en duikbootondernemer Erik Hasselman beantwoordt de belangrijkste vragen hieronder. [naar artikel]


4. ‘Naar de inzittenden van de duikboot kijken we op’: waarom een vermiste duikboot ons meer bezig houdt dan een gezonken migrantenboot (23/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Saoedi-Arabië zet de scheve situatie helemaal recht en staat zowaar op voorsprong tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


6. LIVE ARGENTINIË-SAOEDI-ARABIË. Meteen een verrassing van formaat? Saoedi-Arabië leidt met 1-2 tegen Argentinië (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C • Lusail Stadium • Aftrap: 11u • Lionel Messi begint aan zijn vijfde WK voetbal [naar artikel]


7. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Maar liefst vijf nieuwe namen bij Argentinië voor match van de waarheid (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


8. LIVE ARGENTINIË-MEXICO. Dan toch 1-0: Lionel Messi schiet de vlam in de pan en geeft Argentinië weer hoop (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


9. Uitvinder bekent in zaak verdwenen journaliste: "Ze stierf bij ongeluk op mijn duikboot en ik begroef haar op zee" (21/08/2017 - De Morgen)

Uitvinder en ondernemer Peter Madsen heeft bekend dat de verdwenen Zweedse journaliste Kim Wall (30) gestorven is na een ongeval aan boord van zijn duikboot en dat hij haar begraven heeft op zee. Dat heeft de politie van Kopenhagen vandaag gezegd. Madsen wordt beschuldigd van moord. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!