Festivalgangers kunnen hun culinaire hart al enkele jaren ophalen bij de zogenoemde foodfestivals. De trucks met Aziatisch eten, Mexicaans delicatessen en superdeluxe hamburgers worden jaar na jaar populairder, en nu bestaat er zelfs een food festival rond chicken nuggets. Krijg jij maar niet genoeg van sappige kippenbilletjes of gefrituurde kip? Dan kan je tijdens de […] [naar artikel]
Een bedrijf uit New York dat zich specialiseert in het ontwikkelen van parfums op basis van geuren "uit het alledaagse leven", heeft na 15 jaar onderzoek "de olfactorische essentie van kittens" weten vast te leggen. [naar artikel]
Grappen en grollen met Eden Hazard (26). Naast het veld nog altijd even vermakelijk als voor zijn enkelbreuk, erop stilaan weer die flitsende, [naar artikel]
Goed nieuws voor de Nutella-fans: Beauty Bakery heeft een setje van vier lippenstiften op de markt gebracht. De lipsticks ruiken naar de chocopasta en kregen de toepasselijke naam Nude-tella. Het Amerikaanse bedrijf Beauty Bakerie maakte al vaker combinaties tussen zoetigheden en beautyproducten. Nu kozen ze voor een vleugje Nutella om hun lipsticks een lekkere toets […] [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Van 'foodporn' tot 'foodstagram' en 'delicious', het zijn maar enkele van de vele hashtags die bij foto's van de 'Donug' op sociale media gebruikt... [naar artikel]
Waar de Belgische keuken gekend staat voor zijn frietjes met stoofvlees, vol-au-vent of tomaat-garnaal, staat in de Koreaanse keuken standaard bibimbap, kimchi of gochujang op het menu. Denk bij dit type gerechten aan verrassende smaken die soms pikant, maar vooral altijd goed gekruid zijn. Zin in meer dan alleen maar het klassieke zout- en pepervaatje bovenhalen? Dan vind je hier de nodige inspiratie om Korea in je eigen keuken te ontdekken. [naar artikel]
In The National Gallery van Zimbabwe toont de Belgische kunstenaar Koen Vanmechelen tijdens de maand augustus een levend totaalkunstwerk met kippen, eieren en champignonen. Een verrassende samenwerking met de bevolking van Harare die het belang aangeeft van lokale community's in de opbouw van een duurzame globale samenleving. Tegelijkertijd toont Koen een alternatief voor de monoculturele aanpak van gecentraliseerde industriële landbouw met een lokale, kleinschalige productie waar diversiteit centraal staat. [naar artikel]
Twee uur, meer had Kentucky Fried Chicken niet nodig om hun nieuwste product uitverkocht te krijgen. De fastfoodketen lanceerde een eigen zonnecrème die ruikt naar gebraden kip. Een geweldige zet, zo blijkt. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.