Onder de noemer ‘Donkerte van de hangende hespen’ nodigt slager Peter Van de Weyer iedereen uit om zaterdag 18 januari letterlijk en figuurlijk te komen proeven van culinaire hapjes rond zijn vier officieel erkende streekproducten. [naar artikel]
Sommige hespen in de Belgische supermarkten bevatten zoveel additieven en “opvulsel” dat ze buiten de wettelijke definitie van gekookte ham vallen. Dat blijkt uit een vergelijkende test van Test-Aankoop. De consumentenorganisatie eist dat fabrikanten het vleespercentage op het etiket zetten, en wil meer eengemaakte Europese kwaliteitsnormen. Test-Aankoop onderwierp in totaal 34 producten aan een test. […] [naar artikel]
Sommige hespen in de Belgische supermarkten bevatten zoveel additieven en "opvulsel" dat ze buiten de wettelijke definitie van gekookte ham vallen.... [naar artikel]
Sommige hespen in Belgische supermarkten bevatten zoveel additieven en "opvulsel" dat ze buiten de wettelijke definitie van gekookte ham vallen. Dat blijkt uit een vergelijkende test van Test-Aankoop. De consumentenorganisatie eist dat fabrikanten het vleespercentage op het etiket zetten en pleit voor meer Europese kwaliteitsnormen. [naar artikel]
Sommige hespen in de Belgische supermarkten bevatten zoveel additieven en 'opvulsel' dat ze buiten de wettelijke definitie van gekookte ham vallen. Dat blijkt uit een vergelijkende test van Test-Aankoop. [naar artikel]
Cult. vraagt iemand elke dag, de hele week lang, naar zijn voorkeuren, gewoontes en bizarre trekjes. Deze week: Steven van Herreweghe (38). De presentator staat elke donderdag opnieuw aan het roer van De pappenheimers. Als uitsmijter vertelt hij vandaag over zijn vrije tijd en vreemde gewoontes. [naar artikel]
Canvas, zaterdag 2/3, 23u50 [naar artikel]
Iwan Deschoemaeker uit Mechelen levert zes dure Spaanse hammen aan de Rode Duivels voor het EK voetbal. Roberto Martínez is de exclusieve vleeswaren persoonlijk komen kiezen. "Hij was er wild van. Ze kosten 200 euro per kilo maar zijn ideaal voor de aanmaak van witte bloedlichaampjes", zegt Iwan op Radio 2 Antwerpen. [naar artikel]
De mens is een gemakzuchtig beestje, en daar valt veel geld mee te verdienen. Bedrijven die eten leveren tot bij ons thuis, zoals Deliveroo en Takeaway.com, zien hun omzet in België elk jaar spectaculair stijgen. Daardoor moeten mensen niet meer naar de winkel, en is de kans groot dat de traditionele supermarkt er in de komende jaren heel anders zal uitzien. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.