Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

The Pastabar een dag gesloten: medewerkers delen pasta uit aan daklozen

03/03/2018 - 23:35
"The Pastabar in de Abdijstraat op Het Kiel sloot zaterdag overdag voor een keer de deuren. Alle medewerkers, jobstudenten incluis trokken met potjes pasta, drinken en fruit de stad in op zoek naar daklozen die een warme maaltijd konden gebruiken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. The Pastabar een dag gesloten: medewerkers delen pasta uit aan daklozen (03/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

The Pastabar in de Abdijstraat op Het Kiel sloot zaterdag overdag voor een keer de deuren. Alle medewerkers, jobstudenten incluis trokken met potjes pasta, drinken en fruit de stad in op zoek naar daklozen die een warme maaltijd konden gebruiken. [naar artikel]


2. Antwerpse 'Pastabar' nodigt daklozen uit voor gratis maaltijd: "Morgen gaan we de straat op om ze te bedienen" (02/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

"Ik las gisteren dat een dakloze in Antwerpen gewoon was doodgevroren en wou iets doen voor die arme mensen in de kou", zegt Anaour Zerrad van The... [naar artikel]


3. Frituur Koffiehuis Pastabar ’t Hasselt (29/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Langs de ’t Hasseltkiezel tussen Bree en Kinrooi kan je terecht in de nieuwe zaak van Rudy Van Bergen: onder één dak presenteert hij er een frituur, een koffiehuis en een pastabar. [naar artikel]


4. Vier mensen geëvacueerd na brand in pastabar Berchem (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

In de Statiestraat in Berchem (Antwerpen) heeft er een zware brand gewoed in een pastabar. Vier mensen moesten door de brandweer in veiligheid [naar artikel]


5. Tom Boonen investeert in Limburgse pastabar (05/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

Vanaf medio september kunt u aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. “Robertas pastabar zal staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. [naar artikel]


6. Tom Boonen start pastabar in Sint-Truiden (05/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Vanaf midden september kunt u in Sint-Truiden aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen voor een lekkere portie pasta. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso een pastabar in de Plankstraat. “Onze zaak zal ‘Roberta’s pastabar’ heten en garant staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Filippo Catania. [naar artikel]


7. Tom Boonen opent pastabar (05/07/2017 - Het Nieuwsblad)

Vanaf medio september kunt u aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. “Robertas pastabar zal staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. [naar artikel]


8. IN BEELD. Truiense pastabar van Tom Boonen geopend: “Ik heb er me niet veel mee gemoeid” (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Onder het goedkeurend oog van liefst 600 genodigden heeft Tom Boonen donderdagavond zijn eigen pastabar in de Truiense Plankstraat, vlakbij de grote markt, geopend. De druk handjes schuddende wielergepensioneerde stapt in de zaak samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden. [naar artikel]


9. IN BEELD. Tom Boonen opent pastabar (14/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Wielerkampioen Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben donderdagavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant L’Angelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen “mensen gelukkig maken met een verse pasta”. [naar artikel]


10. Tom Boonen opent pastabar in Sint-Truiden (14/09/2017 - De Morgen)

Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben vanavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant L'Angelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen "mensen gelukkig maken met een verse pasta". [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!