Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Chef Julien valt 65 kilogram af en opent zaak Le Steak ’17

06/03/2018 - 09:47
"Julien eet geen hele biefstuk meer op. Niet omdat die steak niet lekker is, maar omdat hij een maagring liet plaatsen. Vroeger at hij zijn buikje rond tijdens het koken, maar ondertussen kan hij minder proeven. Af en toe wel ambetant, aangezien Julien sinds kort chef is in z’n eigen restaurant Le Steak ’17."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Chef Julien valt 65 kilogram af en opent zaak Le Steak ’17 (06/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Julien eet geen hele biefstuk meer op. Niet omdat die steak niet lekker is, maar omdat hij een maagring liet plaatsen. Vroeger at hij zijn buikje rond tijdens het koken, maar ondertussen kan hij minder proeven. Af en toe wel ambetant, aangezien Julien sinds kort chef is in z’n eigen restaurant Le Steak ’17. [naar artikel]


2. Lekkerder én gezonder dan steak met frieten? Steak met krokante zoete aardappel (17/08/2017 - De Morgen)

Ja, steak met friet is zalig. Maar soms mag het wel eens iets anders zijn: iets gezonder, iets unieker, iets met nog een tikkeltje meer smaak zelfs. In dat geval: zoete aardappel to the rescue! Zeker als je hem heerlijk krokant bakt en serveert met een frisse honing-limoendressing. Yumm! [naar artikel]


3. Sterrenchef Danny Horseele eet steak au poivre in de Antwerpse binnenstad: “Is dit de steak van een berggeit?” (27/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

“Steak au poivre is een van de absolute klassiekers voor wie al eens een brasserie binnenstapt. Straf dat je die met moeite in de helft van de zaken redelijk tot lekker op je bord krijgt. En dan druk ik het eigenlijk nog positief uit.” Dat zegt sterrenchef Danny Horseele nadat hij als een ware toerist op en rond de Antwerpse Grote Markt zijn benen onder tafel stak, in de hoop een lekker stukje vlees te krijgen. “Ik vraag me af of sommige van die chefs hun eigen eten zelf al eens proeven. Ik twijfel eraan.” [naar artikel]


4. HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste steak-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Sfeer en eten versterken elkaar" (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]


5. Jeroen Meus goes veggie en maakt in nieuw boek geen ‘Dagelijkse kost’ maar ‘Groentekost’: “Maar als ik zin heb in steak, maak ik steak” (26/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Maar in zijn nieuwe boek zal je geen koteletten vinden. In Groentekost kookt Jeroen vegetarisch. Of hij het vlees ooit voorgoed links zal laten liggen? “Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


6. Deze steak – die geen steak is – smaakt best lekker: bekend palingrestaurant scoort ook met vegan en maakt kans op prijs (27/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

In restaurant Groenendijk, de oudste herberg van Weert (Bornem), serveren ze nog steeds de traditionele paling, verse mosselen, de klassieke entrecôte, hazenrug of hertenstoofvlees. Maar zaakvoerders Peter De Block (51) en Nele Onghena (42) hebben de voorbije jaren geruisloos ook een ander gamma geïntroduceerd, namelijk dat van de plantaardige keuken. Dat doen ze blijkbaar zo goed dat ze maandag kans maken op een Vegan Award. Voor de gelegenheid tonen ze één van hun vegan succesnummers: de steak met peperroomsaus, die geen steak is maar er toch veel van weg heeft. [naar artikel]


7. Hilton opent eigen restaurant: chef maakt steak tartaar aan tafel (06/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Hilton heeft in zijn hotel op de Groenplaats een eigen restaurant geopend. Bij Blend 32 Kitchen and Bar kan je onder meer een steak tartaar eten die aan tafel wordt gemaakt. Op het menu van de bar staan allerlei gerechten die je met anderen kan delen. [naar artikel]


8. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


9. De kilogram weegt geen kilogram meer (maar hoeveel dan wel?) (08/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Hoeveel weegt een kilo? Vooralsnog wordt dat bepaald door dé kilo, die wordt bewaard in Parijs. Maar hem is geen lang leven meer beschoren. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!