Hoe bio is een biobiefstuk? Na het gesjoemel in het slachthuis van Bastenaken, blijkt het label plots niet zo betrouwbaar. “Fraude valt nooit volledig uit te sluiten”, klinkt het bij het BioForum. “Maar bij een bioslager is het risico kleiner dan in de supermarkt.” [naar artikel]
Geen tijd om overdag naar de slager te gaan? Geen nood, dan bestel je online bij je slager een biefstuk en ga je die afhalen wanneer het je past: in de koelautomaat bij de slagerij of in die bij ... de voetbalclub. [naar artikel]
Rood vlees eten levert nauwelijks gezondheidsrisico’s op, zegt een groep internationale wetenschappers in een nieuwe studie die internationaal ophef en verwarring veroorzaakt. Hoe zit het nou met dat risico? Vier vragen over de kwestie. [naar artikel]
Na Tournée Minérale in februari is maart de maand van de Veggie Challenge. Een oproep om dierenleed uit de wereld te helpen, onze planeet te redden en zelfs om erecties te verlengen. Dat claimde althans de Netflixdocu ‘The Game Changers’ over topsporters die zweren bij een plantaardig dieet. Lewis Hamilton en Novak Djokovic getuigden, in onze provincie doen voetballer Jonathan Buatu en wielrenner Robbe Ghys dat. [naar artikel]
De Franse politie heeft afgelopen nacht een vrouw in hechtenis genomen wegens "verheerlijking van terrorisme". Op Facebook maakte de overtuigde... [naar artikel]
De Franse politie heeft afgelopen nacht een vrouw in hechtenis genomen wegens "verheerlijking van terrorisme". Op Facebook maakte de overtuigde... [naar artikel]
Elke week verdwijnt er wel ergens in ons land een slagerij. In 10 jaar tijd zijn er 20 procent minder. Ook Marc Ermgodts stopt ermee, hij is de laatste slager van Kessel-Lo. “Het zal slikken zijn als we het rolluik de laatste dag dichtdoen”, zegt hij. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.