In Disneyland Parijs kun je binnenkort aanschuiven bij Petit Jean. In dit pop-up restaurant kunnen gasten gerechten kiezen van een menukaart die is... [naar artikel]
Wie denkt dat je in een pretpark alleen maar junkfood kunt eten, is nog niet in Disneyland Paris geweest. Het park investeert de laatste jaren volop in een ‘upgrade’ van zijn restaurants. Dat dat geen loze marketingpraat is, blijkt wanneer we mogen langsgaan bij chef Ludovic Mallac van Walt’s, An American Restaurant. Hij sleurt me mee achter zijn fornuis. Op het menu: het lievelingseten van Walt Disney himself. [naar artikel]
Het gerenommeerde restaurant Villa Doria op de grens van de gemeenten Schoten en Brasschaat sluit voorlopig de deuren, maar opende intussen een pop-up in het Kasteel van Brasschaat. [naar artikel]
Château Neercanne staat aan de vooravond van een grote operatie. De leien daken worden vervangen en er komen voor het eerst logementen bij het kasteel. [naar artikel]
Na maanden van voorbereiding zijn in Disneyland Paris de werkzaamheden begonnen voor de grondige renovatie van het Disneyland Hotel. Het iconische hotelcomplex - vlak aan de ingang van het Disneyland Park - krijgt een koninklijke transformatie. Zoals een spiegel in de stijl van Rapunzel. [naar artikel]
De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (36) uit Dranouter is bezig aan zijn laatste dagen achter het fornuis van restaurant In De Wulf, dat al enkele weken te koop staat. Zijn laatste avondmaal wordt een feest met dj's, kampvuur en vrienden. [naar artikel]
De 62-jarige afwasser Ali Sonko is door sterrenchef René Redzepi aangeduid als mede-eigenaar van zijn Deense toprestaurant Noma. De Gambiaan Sonko werkte al sinds de opening in het restaurant en Redzepi noemt hem "het hart en de ziel van Noma". [naar artikel]
11:00 Brussels Airport wil een gastronomisch restaurant met zicht op het tarmac, dat voor iedereen toegankelijk is. Dat zegt CEO Arnaud Feist in een interview met De Tijd. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.