02/04/2018 - 08:09
"Zulte Waregem heeft haar campagne in Play-off 2A niet met succes gestart. Essevee nam het in eigen huis op tegen OH Leuven en had het aanvankelijk niet gemakkelijk, maar in de tweede helft leken de troepen van Francky Dury toch nog over de bezoekers heen te gaan na een rode kaart van Diedhiou. Na een zinderend slot werd het echter 2-2, Harbaoui miste nog een penalty in de extra tijd."

1. Zulte Waregem komt niet voorbij 10 Leuvenaars, Harbaoui mist penalty in zinderende slotfase (02/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft haar campagne in Play-off 2A niet met succes gestart. Essevee nam het in eigen huis op tegen OH Leuven en had het aanvankelijk niet gemakkelijk, maar in de tweede helft leken de troepen van Francky Dury toch nog over de bezoekers heen te gaan na een rode kaart van Diedhiou. Na een zinderend slot werd het echter 2-2, Harbaoui miste nog een penalty in de extra tijd. [naar artikel]

2. Ook Mazzu-time in oefenpot: Harbaoui vermijdt in slotfase nederlaag tegen STVV (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sporting Charleroi is vandaag in een oefenpot tegen STVV op Stayen niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel. Pieter Gerkens (24.) trapte [naar artikel]

3. Zinderende slotfase mondt uit in gelijkspel: Lierse - Antwerp: 2-2 (02/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp dat in een beladen provinciederby op bezoek ging bij Lierse, speelde in de eerste helft behoorlijk dominant, maar kon niet tot scoren komen. Het was Lierse dat in de tweede helft met een schot van Masika op voorsprong kwam. Tot acht minuten voor affluiten, toen een zinderende slotfase van start ging en het nog 2-2 werd. [naar artikel]

4. PROXIMUS LEAGUE. Antwerp pakt puntje op het Lisp na zinderende slotfase (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is er maar net in geslaagd om een punt uit de brand te slepen in Lier. De Great Old kreeg er in een voetballend zwakke en kansarme strijd op het uur van langs van Masika, maar rechtte de rug en nog kwam langszij via Owusu. Elgabas leek het Deurnese feestje te zullen verbrodden, maar de ingevallen Lallemand knalde in blessuretijd nog de 2-2 op het bord. Antwerp en Lierse blijven zo in elkaars spoor in de stand en houden de spanning hoog. [naar artikel]

5. Bekijk hier de zinderende slotfase van Lierse-Antwerp (05/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Spanning troef dit weekend in de Proximus League. Zowel in Lierse-Antwerp als in Union-Cercle vielen er veel goals in de slotseconden van de wedstrijd. OHL en Roeselare blijven leider in de tweede periode, op één punt gevolgd door Lierse en Cercle. Antwerp is vijfde op twee punten van de leiders. [naar artikel]

6. Arsenal lijdt dure nederlaag bij Everton na zinderende slotfase (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Everton, met Romelu Lukaku in de basis en Kevin Mirallas als invaller, heeft Arsenal geklopt op de zestiende speeldag van de Premier League. Kopbaldoelpunten van verdedigers Seamus Coleman en Ashley Williams wisten de openingsgoal van Alexis Sanchez uit. Daar kon ook een zinderende slotfase niets meer aan veranderen. [naar artikel]

7. Max Verstappen troeft Lewis Hamilton af na zinderende slotfase in Frankrijk (20/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Max Verstappen heeft na een thriller de Grand Prix van Frankrijk gewonnen. De Nederlander knalde in de voorlaatste ronde voorbij grote rivaal Lewis Hamilton. [naar artikel]

8. Esperanza Pelt houdt drie punten thuis na zinderende slotfase, Di Biniamu blinkt uit tegen ex-club (13/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Na het 1-1-gelijkspel tegen de U23 van Beerschot heeft Esperanza Pelt nu ook zijn eerste zege van het seizoen beet. In een spannende midweekwedstrijd ging Sint-Lenaarts met 4-2 voor de bijl. Pas in blessuretijd stelde Jarne Mols na een zinderende slotfase de thuiszege veilig. [naar artikel]

9. 2 doelpunten in laatste 2 minuten: STVV schrikt non-wedstrijd op met zinderende slotfase tegen RWDM (27/10/2023 - Sporza)

80 minuten slapen, 10 minuten nagelbijten. Pas in de slotfase van de matige wedstrijd tussen STVV en RWDM zorgden usual suspects Aboubakary Koita en Makhtar Gueye voor animo. Met een doelpunt in de allerlaatste minuut sloot Hashioka de knotsgekke slotfase uiteindelijk nog af met een ultieme overwinning voor STVV. [naar artikel]

10. Wat een zinderende slotfase! Hashioka schenkt STVV volle buit met doelpunt in slotseconde (28/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Tachtig minuten matig, tien minuten zinderend. Gueye maakte de penaltytreffer van Koita ongedaan in blessuretijd en leek RWDM zo een punt te bezorgen, maar dat was buiten Hashioka gerekend. De Japanse rechtsback bracht Stayen in extase met een rake kopbal in minuut 96 (!). [naar artikel]