Sporza

Sleutelmoment in de titelrace? De penalty van Club in de extra tijd

02/04/2018 - 23:00
"Club Brugge heeft AA Gent en Anderlecht op 9 punten gezet in het klassement. Een gedroomde start dus voor de leider. Bekijk hier de cruciale fase uit de match tegen Genk."

1. Sleutelmoment in de titelrace? De penalty van Club in de extra tijd (02/04/2018 - Sporza)

Club Brugge heeft AA Gent en Anderlecht op 9 punten gezet in het klassement. Een gedroomde start dus voor de leider. Bekijk hier de cruciale fase uit de match tegen Genk. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Roberto Martinez: 'Openingsgoal was sleutelmoment' (08/10/2016 - Knack)

Met bondscoach Roberto Martinez stond er een tevreden man de pers te woord na de 4-0 zege van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina, op papier de sterkste tegenstander in deze groep. "Het openingsdoelpunt was het sleutelmoment, ik wist dat we eerst moesten scoren". [naar artikel]

5. Rode Duivels – “Strafschopfase was sleutelmoment in wedstrijd” (19/11/2018 - Metro)

Na zeventien minuten stonden de Rode Duivels zondagavond in de Swissporarena met 0-2 voor tegen Zwitserland en leek de kwalificatie voor de Final Four bijna binnen. Vijf tegentreffers later was de grootste blamage in jaren een feit. “Het is niet makkelijk om hier antwoorden op te vinden. Waar ik zeker van ben, is dat de […] Het bericht Rode Duivels – “Strafschopfase was sleutelmoment in wedstrijd” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. De brexit wordt een sleutelmoment: wat brengt 2020 voor Jambon I? (02/01/2020 - De Morgen)

Wat brengt het nieuwe jaar voor Jambon I? Kunnen N-VA, Open Vld en CD&V het centrumrechtse project redden? Hebben ze daar überhaupt nog zin in? [naar artikel]

7. Kompany wil laat puntenverlies aangrijpen als sleutelmoment: “Jongens moeten zonder angst spelen, daarom ben ik hier” (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wéér gaf Anderlecht een voorsprong uit handen. “Het stond in de sterren geschreven. We waren de laatste vijf minuten ronduit naïef”, zei Vincent... [naar artikel]

8. Rode kaart Vrancken is sleutelmoment in derby (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Rood of geen rood? Dat was de vraag! Dat de uitsluiting van de Hasseltse doelman Dries Vrancken een sleutelmoment vormde, daar was iedereen het over eens. Borgloon maakte in overtal de 2-2 en stoomde door naar winst. [naar artikel]