Sporza

Thorgan Hazard buigt als invaller een achterstand om in een zege

07/04/2018 - 18:23
"Thorgan Hazard was tegen Hertha van goudwaarde voor zijn team. Hij mocht na de rust invallen, scoorde twee keer en bezorgde Mönchengladbach zo de zege: 2-1."

1. Thorgan Hazard buigt als invaller een achterstand om in een zege (07/04/2018 - Sporza)

Thorgan Hazard was tegen Hertha van goudwaarde voor zijn team. Hij mocht na de rust invallen, scoorde twee keer en bezorgde Mönchengladbach zo de zege: 2-1. [naar artikel]

2. VIDEO: Invaller Aguemon buigt achterstand om in winst voor OHL (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

OHL heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Moeskroen in groep A van play-off . De Leuvenaars kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand via een... [naar artikel]

3. Ook invaller Thorgan Hazard kan nederlaag tegen Bayern niet afwenden (19/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München kan aftellen richting de vijfde landstitel op rij. De koploper in de Duitse voetbalcompetitie vergrootte vandaag de voorsprong op [naar artikel]

4. Invaller Thorgan Hazard schittert met twee doelpunten, ook Origi is beslissend (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach klopte Hertha Berlijn met 2-1. Kalou zette de bezoekers vlak voor rust op 0-1, maar invaller Thorgan Hazard wiste de achterstand eigenhandig uit. Hij scoorde binnen het laatste kwartier tweemaal op enkele minuten tijd. Hazard was bij de rust ingevallen. [naar artikel]

5. Invaller Witsel ziet Dortmund goed wegkomen tegen tweedeklasser - Thorgan Hazard krijgt billenkoek in Duitse beker (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft zich zonder veel overschot geplaatst voor de achtste finales van de Duitse beker. De leider in de Bundesliga won twee... [naar artikel]

6. LIVE. Kan invaller Thorgan Hazard het verschil maken? (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Negende speeldag Bundesliga [naar artikel]

7. LIVE. Invaller Thorgan Hazard geeft Dortmund weer hoop met aansluitingstreffer (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Hoeveel goals maakt Haaland dit keer? [naar artikel]

8. Köln is Club niet: Dortmund verliest in eigen huis, ondanks doelpunt invaller Thorgan Hazard (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft een slechte zaak gedaan in de Bundesliga. Die Borussen gingen in eigen huis onderuit tegen Köln (1-2) en zien zo Bayern - dat wel won op Stuttgart - tot vier punten uitlopen. Invaller Thorgan Hazard zorgde voor het enige doelpunt van Dortmund. [naar artikel]

9. Dortmund verslikt zich in Köln, ondanks doelpunt invaller Thorgan Hazard (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)