14:03 Daarvoor moet u in ‘Canton 8’ zijn in Shanghai. Michelin stelde zopas zijn gastronomische gids voor de Chinese miljoenenstad voor en 26 restaurants vielen in de prijzen. [naar artikel]
Bekende duo’s gaan binnenkort even ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ spelen. Deze keer zal de zaak echter maar enkele dagen open zijn. Hun relaas is te zien in ‘Tweesterrenrestaurant’, nog dit voorjaar op VTM. [naar artikel]
De digitale restaurantgids Foodtaster heeft Viktor Derks uitgeroepen tot belofte van het jaar. Derks is sommelier in tweesterrenrestaurant Nuance... [naar artikel]
Het tweesterrenrestaurant Sea Grill, onder de culinaire leiding van chef Yves Mattagne, verhuist. Vanaf begin mei kunnen gasten tafelen in La Villa Lorraine, dat momenteel één Michelinster naast de naam heeft staan. [naar artikel]
Op de horecabeurs in Gent worden op dit ogenblik de Michelin-sterren voor dit jaar uitgereikt. Michaël Vrijmoed van tweesterrenrestaurant Vrijmoed stopt met zijn restaurtant in Gent. Hij zal volgende zomer een surfbar openen in Kaapstad, Zuid-Afrika. [naar artikel]
Viki Geunes gaat verhuizen met zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte, op het Antwerpse Eilandje. Het restaurant blijft op de bovenste verdieping van het MAS, maar de klanten zullen een ander uitzicht krijgen. Na bijna tien jaar in Antwerpen wil Geunes “uitpuren, verbeteren en groeien”. [naar artikel]
Binnen drie dagen opent Zilte, het nieuwe restaurant van Viki Geunes. De zaak die vroeger ’t Zilte heette is verhuisd naar een andere kant van het MAS. Ze vervelde van cool-modern naar warm retro-chic en is als een van Viki’s creaties: ze bestaat uit vele laagjes, die je niet in één hap hebt ontdekt. Uw krant nam toch maar een beet. [naar artikel]
De Treeswijkhoeve, een Nederlands tweesterrenrestaurant, organiseert met Pasen een takeaway op de stoep van wijnhandel Ad Bibendum op het Zuid. Natuurlijk zorgt die laatste voor bijpassende wijntjes. [naar artikel]
Dries Corneillie, de sommelier van tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge, is uitgeroepen tot de Beste Sommelier van België 2021. Dat heeft de Belgische Sommeliersgilde bekendgemaakt. Corneillie startte zijn carrière in driesterrenrestaurant Hertog Jan van chef-kok Gert De Mangeleer. [naar artikel]
Met kerstavond ontvangen sterrenchef Bart De Poorter en zijn team voor de laatste keer gasten in de Pastorale. Na dertig jaar is het tijd voor iets nieuws en sluit het tweesterrenrestaurant de deuren. “Ik heb dertig jaar alles gegeven”, zegt De Pooter. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.