Zin in een Italiaanse specialiteit? Neem dan een pizza, een echte. Maar die liggen niet voor het rapen, zegt Pietro Scarmozzino van Pizzeria Calabria in Berchem. Zelf blijft hij innoveren en hij haalde er ook smeerbare salami bij. Nutella hoeft niet direct. [naar artikel]
Ardense salami mag binnenkort alleen die naam dragen als de salami ook gemaakt wordt in de Ardennen. Zakenman Willy Naessens is hiermee niet opgezet, maar gaat er zich wel bij neerleggen. [naar artikel]
Zakenman Willy Naessens denkt erover de Ardense salami die één van zijn vleesfabrieken verkoopt om te dopen in salami "van de Vlaamse Ardennen." [naar artikel]
Lotte Scheldeman blijft onder stoom. In stadion Het Veen scherpte de uitgeweken Kortessemse voor de derde keer dit jaar haar persoonlijk record op de 1.500m aan. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een diepvriespizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]
De Griek Sam Panopoulos was in de jaren 60 jong en experimenteerde erop los in de keuken. Voor de "fun" legde hij ananas op tomatensaus. [naar artikel]
El Chapo. Voor de gemiddelde Mexicaan staat deze naam synoniem voor jarenlange drugsoorlog en duizenden doden. Maar Pizza Hut Belgë vond er niet beter op om de naam te gebruiken voor hun pikante pizza. Resultaat: boze twitteraars en een nieuwe naam voor pizza El Chapo. [naar artikel]
Veganisten en lactose-intoleranten, rejoice! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.