13/04/2018 - 23:11
"Veel strijd en vier goals: Charleroi en Genk zorgden voor een meer dan aangenaam kijkstuk op Mambourg. Via Rezaei en Ilaimaharitra liepen de..."

1. VIDEO: Genk sleept na 2-0-achterstand meer dan verdiend punt uit de brand (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd en vier goals: Charleroi en Genk zorgden voor een meer dan aangenaam kijkstuk op Mambourg. Via Rezaei en Ilaimaharitra liepen de... [naar artikel]

2. Standard sleept verdiend punt uit de brand tegen Club Brugge dankzij discutabele strafschop in slotfase (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge staat voorlopig gelijk met Charleroi aan de leiding van de Jupiler Pro League na een duur bevochten 1-1 op Standard. Diatta zette blauw-zwart op voorsprong, maar de Rouches scoorden in de slotfase na een discutabele penalty. Eerder had Simon Mignolet al een (onterechte) penalty gered van Lestienne en had de Brugse defensie een resem kansen cadeau gedaan aan de thuisploeg. [naar artikel]

3. Eupen sleept pas in het slot verdiend punt uit de brand tegen Waasland-Beveren (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Waasland-Beveren verdelen de buit. Heel lang leken de bezoekers op weg naar de zege na een vroege openingstreffer van Frey. Ze trokken massaal de eigen zestien in, om dan in het slot nog de verdiende gelijkmaker te slikken: 1-1. [naar artikel]

4. Geplaagd Eupen sleept verdiend punt uit de brand tegen Waasland-Beveren (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Eupen en Waasland-Beveren hebben zaterdagavond de punten gedeeld. En daar mag vooral W-B tevreden mee zijn. De Panda’s domineerden de volledige wedstrijd, maar was niet scherp genoeg in de zone van de waarheid. Frey bracht de bezoekers al snel op voorsprong. De verdiende gelijkmaker van Koch viel pas vijf minuten voor tijd. Beide ploegen schieten weinig op met een puntje. [naar artikel]

5. Anderlecht morst met de kansen, maar sleept met tien man alsnog verdiend punt uit de brand tegen KV Oostende (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende en Anderlecht hebben zondagavond 2-2 gelijkgespeeld, en daar mag vooral de kustploeg uiteindelijk blij mee zijn. Anderlecht speelde een prima partij, maar liet veel kansen liggen en stond halfweg 2-0 achter tegen een efficiënt Oostende. Toen paars-wit meteen na rust met een man minder verder moest na een wel heel lichte rode kaart, leek het einde verhaal. Maar Anderlecht knokte terug en sleept nog een verdiend punt uit de brand. [naar artikel]

6. Esperanza Pelt sleept met tien man op de valreep verdiend punt uit de brand (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Esperanza Pelt heeft zaterdagavond in eigen huis op de valreep met 3-3 gelijkgespeeld tegen Betekom. [naar artikel]

7. Herk sleept in slot verdiend punt uit de brand tegen Koersel (26/11/2023 - Het Belang van Limburg)

De thuisploeg zag voor rust twee doelpunten afgekeurd voor vermeende voorafgaande fouten. Ook de grootste kans van de eerste helft was voor de Herkenaren, maar die kregen meteen na de pauze wel het deksel op de neus. Toen doelman Reckers ook nog een strafschop pakte, leek het op een nederlaag af te steven. Toch kon Fory in de slotfase de verdiende gelijkmaker binnenprikken.  [naar artikel]

8. VIDEO. Bolat met elleboogstoot verantwoordelijk voor vroege achterstand Antwerp, had de doelman hier rood verdiend? (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend wedstrijdbegin in het duel tussen Antwerp en Sint-Truiden. Na iets meer dan vijf minuten wedstrijd plukte thuisdoelman Sinan Bolat een... [naar artikel]

9. Atlético, met invaller Carrasco, sleept ondanks 0-2-achterstand nog punt uit de brand tegen Real Sociedad (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de tiende speelronde van La Liga is Atletico Madrid net niet tegen een zeldzame thuisnederlaag in competitieverband aangelopen. Real Sociedad troefde Atletico in het eigen Wanda Metropolitano af en kwam 0-2 voor, maar Luis Suárez verhinderde met twee treffers dat ze met de drie punten richting Baskenland trokken. [naar artikel]

10. Real Madrid maakt in slotfase dubbele achterstand goed en sleept zo alsnog punt uit de brand tegen Elche (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft in eigen huis een felbevochten punt uit de brand gesleept. De Koninklijke leek lang op weg naar een thuisnederlaag tegen Elche, maar maakte in de slotfase een dubbele achterstand goed. Eden Hazard werd na 79 minuten naar de kant gehaald. [naar artikel]