Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Hier eet je de beste kebab van ’t Stad

28/04/2018 - 10:17
"Een kebab of pita is veel meer dan een hap die je alleen maar eet in het midden van de nacht na een recordpoging om het meeste aantal pinten te drinken. Op zijn best is een goede pita of een kebab een indringend, beklijvend gerecht dat je heel snel meeneemt naar Duizend-en-een-nacht. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Maak kennis met de finalisten van de Beste Kebab van Limburg: “Ik eet élke dag kebab” (20/10/2023 - Het Belang van Limburg)

En of döner kebab populair is: Limburgers stemden meer dan 18.000 keer op hun favoriete kebabzaak. De top vijf vormt meteen het clubje finalisten: zij krijgen volgende week bezoek van onze vierkoppige jury, die de winnaar kiest. Maar eerst even kennismaken: “Ik eet élke dag kebab”. [naar artikel]


2. Dit is de tweede finalist van de lekkerste kebab van Limburg: “Ik eet elke dag kebab” (24/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de beste döner kebab van Limburg? Misschien wel in Snack Aydin, een kebabzaak in hartje Hasselt waar massaal op werd gestemd. Zaakvoerder Gokten Aydin (50) krijgt deze week vier hongerige juryleden over de vloer: “Het recept van onze marinade bleef sinds 1985 onveranderd.” [naar artikel]


3. Waar eet … komiek Erhan Demirci? “De echte kebab én beste frieten eet ik hier in Limburg” (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Erhan Demirci groeide op in Ham, maar trok na zijn studies naar Brussel en vond zijn weg in de comedy- en tv-wereld. Al blijft de band met Limburg onuitwisbaar. “Back to the roots, dat is Limburg voor mij, zeker op het vlak van eten. Daar vind je de echte kebab én de beste frieten.” [naar artikel]


4. Hier eet je de beste kebab van ’t Stad (28/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Een kebab of pita is veel meer dan een hap die je alleen maar eet in het midden van de nacht na een recordpoging om het meeste aantal pinten te drinken. Op zijn best is een goede pita of een kebab een indringend, beklijvend gerecht dat je heel snel meeneemt naar Duizend-en-een-nacht. [naar artikel]


5. OVERZICHT. Hier eet je de beste kebab in jouw gemeente (28/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee weken lang lieten we onze lezers stemmen op de Beste Kebab van Limburg. Genkse kebabzaak Saray veroverde het hart van onze jury en ging naar huis met de hoofdprijs. Bekijk op onderstaande kaart wie de beste kebab heeft in jouw gemeente. [naar artikel]


6. “We gebruiken elke dag minstens 70 kilo rundvlees”: zo herken je een authentieke kebab en hier eet je hem in ons land (17/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een döner kebab wordt vaak afgeschilderd als een late night snack en een kebabzaak heeft vaak een wankele reputatie, maar dat verandert stilaan. Net zoals met andere soorten fastfood komen er meer ‘haute kebab’-zaken in beeld. Onder andere chefs zoals Sergio Herman pimpen het gerecht, maar wat typeert een écht authentieke kebab? Hoe zit het met het vlees? En kan je het zelf maken? “Het is een ambacht die wij hier nog niet kennen. Die smaak kan je met niks vergelijken.” [naar artikel]


7. Ivo Belet reageert op mogelijk einde van kebab: “Natuurlijk word je ziek als je er te veel van eet, maar dat is ook zo met frieten” (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Het Europees Parlement zit momenteel samen om te beslissen over de mogelijke toelating van additief fosfaat in vleesbereidingen. Het gebruik hiervan speelt nu al een belangrijke rol in de bereiding van kebabvlees, maar de kans dat het voorstel verworpen wordt is groot. Belgisch politicus Ivo Belet (CD&V) is het daar niet mee eens en bracht een gepast attribuut mee om dat duidelijk te maken. [naar artikel]


8. Welke O’Sullivan treft Luca Brecel? Het snookergenie of de boze gek die liever kebab eet dan op tijd te komen? (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Luca Brecel neemt het vrijdagmiddag, in de kwartfinales van de English Open, op tegen niemand minder dan Ronnie O’Sullivan. Zesvoudig wereldkampioen, over het algemeen aanzien als de beste snookerspeler ooit, maar ook een beetje gek. Deze week liet ‘The Rocket’ opnieuw alle verschillende facetten van zijn karakter zien. [naar artikel]


9. Bij Don Taco eet je een betaalbare Mexicaanse hap: “Het moet niet altijd een broodje of kebab zijn” (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Hasselt heeft er met Don Taco een Mexicaans eetzaakje bij. Het is het nieuwe concept van de Hasselaar Ramis Pirigam (41) van de Butcher Grill en Bar. [naar artikel]


10. Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drinkt” (26/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet stoppen met eten”, aldus Ed. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!