Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Foodtrend van zwarte ijsjes komt nu ook naar ons land

04/05/2018 - 09:49
"Dit weekend schieten de temperaturen opnieuw de lucht in, en dat betekent: terrasjes, barbecues en smeltende ijsjes à volonté. Wie graag de hippe..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Foodtrend van zwarte ijsjes komt nu ook naar ons land (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend schieten de temperaturen opnieuw de lucht in, en dat betekent: terrasjes, barbecues en smeltende ijsjes à volonté. Wie graag de hippe... [naar artikel]


2. Foodtrend: maak courgetti in plaats van spaghetti. Even lekker, maar lichter (11/07/2016 - De Morgen)

Een gekend dilemma als je voor pasta gaat: hoe kan je genieten van deze Zuiderse lekkernij zonder na afloop met een bolle buik opgezadeld te zitten? Wij hebben de oplossing: vervang de normale Italiaanse deegwaren door sliertjes courgette. Je gerecht wordt dan lichter, gezonder en je hebt al een groot deel van je dagelijkse portie groenten binnen. Wij zijn fan van courgetti! [naar artikel]


3. Foodtrend: eet eens een stuk kaas bij je tas thee (24/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een koekje bij de thee is passé, echte foodies eten er een gepast stukje kaas bij. De Belgische kaasmaakster Fabienne Effertz woont al enkele [naar artikel]


4. De foodtrend van het moment: de buddha bowl (30/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Hip en gezond in 2017? Dan bestaat de kans dat je wel je gading vindt in de buddha bowl. Die staat synoniem voor een goed gevuld en kleurrijk kommetje met granen, groenten en proteïnen zoals eieren, kip of avocado. Wie liever voor een vegetarische of veganistische variant gaat, kan ook voor tofoe kiezen. [naar artikel]


5. Er is een nieuwe foodtrend gespot: de sushi taco (16/04/2017 - Het Belang van Limburg)

De Mexicaanse taco is momenteel bij ons populairder dan ooit en ook sushi valt niet meer weg te denken uit onze straten en wat krijg je als je het beste van beide combineert: de sushi taco. Bovendien ziet het resultaat er ook nog eens bijzonder fotogeniek uit. [naar artikel]


6. Sushi als ontbijt? Foodtrend 'crossushi' maakt het mogelijk (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

We zouden bij wijze van spreken op elk moment van de dag sushi kunnen eten, maar in San Francisco nemen ze dat wel heel letterlijk. Bakkerij Mr.... [naar artikel]


7. Sushi als ontbijt? Foodtrend 'croissushi' maakt het mogelijk (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

We zouden bij wijze van spreken op elk moment van de dag sushi kunnen eten, maar in San Francisco nemen ze dat wel heel letterlijk. Bakkerij Mr.... [naar artikel]


8. Drie redenen waarom kimchi de foodtrend van 2018 is (04/02/2018 - Metro)

Kool is cool, daar mogen we in 2018 zeker van zijn. Het Koreaanse gerecht kimchi maakt wereldwijd zijn opmars in restaurants. Vanwaar die populariteit? Supergezond Kimchi is een gefermenteerd product dat bestaat uit kool, ui, knoflook, gember en vissaus. Wat het nog beter voor ons lichaam maakt, zijn de vele melkzuurbacteriën en vitamines (A, B […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!