In nagenoeg de helft van de restaurants werd er de afgelopen twee jaar meer water gedronken. Naast de toegenomen alcoholcontroles verklaren restauranthouders deze trend door het feit dat mensen meer op hun gezondheid letten en dat water ook ‘in’ is op dit moment. Op restaurant gaan en een lekkere maaltijd of een exquisiet menu verorberen, […] Het bericht Belg bestelt meer water op restaurant verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Bij een sappige côte à l'os of een smaakvolle bouillabaisse hoort tegenwoordig... een lekker glas water. In zowat de helft van de restaurants werd de afgelopen twee jaar meer water gedronken. "Goed voor de horeca, daar zitten de meeste marges op." [naar artikel]
In Noma, vorig jaar uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld, wordt vanaf volgende maand een nieuw Belgisch bier geschonken dat op vraag van meesterkok René Redzepi speciaal ontwikkeld werd in de Proefbrouwerij in Lochristi. Redzepi schakelde daarvoor de gerenommeerde Deense ‘bierarchitect’ Mikkel Borg Bjergsø in. De 35-jarige brouwer liet zich voor het huisbiertje van het toprestaurant in Kopenhagen naar eigen zeggen inspireren door onze Duvel. [naar artikel]
Een Zwitserse vrouw heeft tijdens haar vakantie op Sardinië een kreeft gekocht tijdens een restaurantbezoek, en het dier vervolgens vrijgelaten in zee. [naar artikel]
Wijn per glas: het wordt in restaurants als een aanlokkelijke en goedkope optie aangeboden. Maar krijgt u wel de wijn die u beloofd werd? Hoelang staat hij al te verschralen in een geopende fles? En betaalt u er wel de correcte prijs voor? Een kritische doorlichting van een goed draaiende business. [naar artikel]
Wijn per glas: het wordt in restaurants als een aanlokkelijke en goedkope optie aangeboden. Maar krijgt u wel de wijn die u beloofd werd? Hoelang staat hij al te verschralen in een geopende fles? En betaalt u er wel de correcte prijs voor? Een kritische doorlichting van een goed draaiende business. [naar artikel]
In een fastfoodrestaurant in de Amerikaanse staat Noord-Carolina kon Alaina Custer haar geluk niet op. Een klant die enkel twee watertjes had... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.