Sam Carter, senior ambassador bij het bekende ginmerk Bombay Sapphire, heeft enkele opvallende uitspraken gedaan over hoe een ideale gin-tonic er voor hem uitziet. Zo is onder meer hij van mening dat een schijfje citroen of limoen helemaal niet in je mixdrankje thuishoort. [naar artikel]
Sam Carter, senior ambassador bij het bekende ginmerk Bombay Sapphire, heeft enkele opvallende uitspraken gedaan over hoe een ideale gin-tonic er voor hem uitziet. Zo is onder meer hij van mening dat een schijfje citroen of limoen helemaal niet in je mixdrankje thuishoort. [naar artikel]
Citroenen spelen hun rol in de crisis bij Chelsea. Nooit gaf een voetbalclub zoveel uit aan transfers als Chelsea in de afgelopen vijftien maanden, maar het miljard en de 27 nieuwkomers renderen voorlopig amper: vijf punten uit zes matchen in de Premier League, amper vijf goals. De malaise van Chelsea wordt vaak opgezocht op Google, maar leidt ook in Londen soms tot absurde conversaties over het ‘wondermiddel’ van zijn Argentijnse coach, Mauricio Pochettino. [naar artikel]
Stel: je volgt een recept waarin een citroen op de ingrediëntenlijst staat, terwijl je enkel limoenen in huis hebt van toen je zopas mojito’s maakte. Vormen limoenen een gelijkwaardige vervanger? Of rep je je toch beter naar de winkel voor een netje citroenen? Wat zijn de gevolgen voor bepaalde gerechten als je ze omwisselt, en hoe weet je zélf welke citrusvrucht je best gebruikt? We vroegen het aan ‘cheffluencer’ Daan van der Lecq. [naar artikel]
Op zondag zetten we een kopje thee en vullen we de étagère met heerlijke zoetigheid. Deze elegante en easy cakejes van blauwe bessen en citroen... [naar artikel]
‘Voeg zeste van een citroen toe’, staat regelmatig in recepten. En dat moet je vooral doen, want het is lekker en gezond. Op voorwaarde dat je de juiste citroen kiest, althans. Voedingsexperte Marlies Huysentruyt legt uit hoe je dat doet: “Als je elke dag pesticiden eet, raakt je immuunsysteem uitgeput.” [naar artikel]
Alken-Maes heeft 4,7 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe verpakkingslijn in de brouwerij in Alken. Met de nieuwe installatie schakelt de brouwer over naar flesjes met statiegeld voor de Desperados-bieren. [naar artikel]
Onze gastredacteur Laura Van den Broeck schotelt je deze week elke dag een lekker én gezond gerechtje voor. Vandaag: maïsburger met... [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Daan Dams van eetwinkel NOEN tipt een fris gerechtje voor zalmliefhebbers. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.