Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

We barbecueën steeds specialer, maar: "Een barbecue zonder worst is als een café zonder bier"

25/05/2018 - 19:53
"Exotische marinades, ingenieuze technieken en inventieve salades: de Vlaming lust wel pap van de nieuwe barbecuetrends. Maar als hij dit weekend nog eens zelf het vuur opstookt, dan is de kans bijzonder groot dat niets het haalt bij de klassiekers."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. We barbecueën steeds specialer, maar: "Een barbecue zonder worst is als een café zonder bier" (25/05/2018 - De Morgen)

Exotische marinades, ingenieuze technieken en inventieve salades: de Vlaming lust wel pap van de nieuwe barbecuetrends. Maar als hij dit weekend nog eens zelf het vuur opstookt, dan is de kans bijzonder groot dat niets het haalt bij de klassiekers. [naar artikel]


2. Vijf tips om gezond te barbecuen (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Zon en meer dan 25 graden, en dan steken we graag de barbecue aan. Maar voedsel op de barbecue kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral de manier waarop we vlees bereiden kan een kankerverwekkend effect hebben. Het National Cancer Institute heeft ook aangetoond dat barbecue de kans op kanker kan verhogen. Toch zijn er ook tips om toch zo gezond mogelijk gezellig te barbecuen. [naar artikel]


3. Topkok legt het nog één keer uit: op deze tien dingen moet je letten als je gaat barbecuën (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse tv-kok Julius Jaspers weet dat veel mensen barbecueën eng, een gedoe of tijdrovend vinden. Nu er perfect barbecueweer op komst is,... [naar artikel]


4. Belg leert Nederlanders barbecuen (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Deze 5 fouten worden het vaakst gemaakt tijdens het barbecuen (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

De perfecte afsluiter voor een zonovergoten dag? Een feestelijke barbecue in de tuin. Om van je zomers diner daadwerkelijk een feest te maken, ben je maar beter op je hoede voor enkele veelgemaakte fouten. HLN Shop overloopt welke missers je etentje kunnen verknallen én hoe je ze in de kiem smoort. [naar artikel]


6. Zware woningbrand treft gezin in Veldstraat: “We waren vooraan aan het barbecuen toen de garage vuur vatte” (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Veldstraat in Sint-Michiels woedt een hevige brand in een woning. Hoe die precies is ontstaan, is onduidelijk. De woning zal meer dan waarschijnlijk onbewoonbaar zijn. De bewoners, een gezin, konden tijdig ontkomen. “Geen idee hoe dit kon gebeuren. We waren vooraan aan het barbecuen. Een eind weg van de garage, waar het vuur ontstond”, zegt Thijs Vanhaverbeke. [naar artikel]


7. Zware woningbrand treft gezin in Veldstraat: “We waren vooraan aan het barbecuen toen plots de elektriciteit uitviel” (18/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Veldstraat in Sint-Michiels woedt een hevige brand in een woning. Hoe die precies is ontstaan, is onduidelijk. De woning zal meer dan waarschijnlijk onbewoonbaar zijn. De bewoners, het gezin van Thijs Vanhaverbeke, konden tijdig ontkomen. “Geen idee hoe dit kon gebeuren. We waren vooraan aan het barbecuen. Een eind weg van de garage, waar het vuur ontstond”, zegt Thijs. [naar artikel]


8. Met houtskool, briketten of krantenpapier: barbecue-expert Peter De Clercq legt uit hoe je jouw barbecue het makkelijkst in gang krijgt (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]


9. Magische triomf voor Chris Froome: "Dat ik hier 5 jaar geleden won, maakt het zoveel specialer" (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Peña Cabarga en Chris Froome, van een sprookjeshuwelijk gesproken. In 2011 zegevierde de 31-jarige Britse Keniaan er een eerste keer, vijf jaar [naar artikel]


10. Pimp je pompoensoep: 3 recepten die nét dat ietsje specialer zijn (24/10/2016 - De Morgen)

Bijna Halloween en de winkels liggen vol pompoenen. Daar maak je natuurlijk snel soep van. Een klassiek recept bij vele huishoudens is pompoensoep met een scheutje room. Wij geven jou vandaag 3 manieren om jouw soep te pimpen! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!