Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Getest: zo scoren de vier ‘2 Sterren Restaurants’

26/05/2018 - 05:05
"Acht bekende Vlamingen die van VTM een spoedcursus ‘restaurantje spelen’ krijgen: veel goeds kan er niet van komen, al weet je nooit. Het is sterrenchef Sergio Herman die aan het schoolbord staat en het is niet ondenkbaar dat een acteur of komiek zich ontpopt tot een kok of maître uit de duizend. We legden vier keer 69 euro op tafel voor een driegangenmenu en gaven onze zintuigen de kost in de restaurants van die twee ‘sterren’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Getest: zo scoren de vier ‘2 Sterren Restaurants’ (26/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Acht bekende Vlamingen die van VTM een spoedcursus ‘restaurantje spelen’ krijgen: veel goeds kan er niet van komen, al weet je nooit. Het is sterrenchef Sergio Herman die aan het schoolbord staat en het is niet ondenkbaar dat een acteur of komiek zich ontpopt tot een kok of maître uit de duizend. We legden vier keer 69 euro op tafel voor een driegangenmenu en gaven onze zintuigen de kost in de restaurants van die twee ‘sterren’. [naar artikel]


2. Buitenlandse media zien het lot De Bruyne straffen en noemen Lukaku dé antiheld van finale: “Hij had drie opties: scoren, scoren of... scoren” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bewogen avond voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, gisteren in Istanboel. De Rode Duivel van Manchester City moest de strijd al na een halfuur geblesseerd staken in de Champions League-finale. En Lukaku miste diep in het slot dé kans op de 1-1. Buitenlandse media hebben er alvast een vette kluif aan. [naar artikel]


3. Backstage bij 'Tegen de sterren op': "Willen scoren is niet moeilijk, kunnen scoren wel" (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Boudewijn die Bo wordt en Julie Van den Steen die de MIA’s presenteert. Het zijn twee actua-thema’s die vanavond in de eerste aflevering van een... [naar artikel]


4. Plantjes scoren, diertjes kieken, raad je Disneyplaatje en bibberen van de kou: vier nieuwe bordspelletjes getest (02/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De zomervakantie ligt achter ons, maar dat wil niet zeggen dat we uitgespeeld zijn: wij legden vier nieuwe bordspelletjes op tafel en puzzelden met planten, fotografeerden walruskonten, lieten onze fantasie op hol slaan en probeerden te ontsnappen aan de eeuwige kou. Maar vooral, welke spelletjes willen we nog eens spelen? [naar artikel]


5. Door de strengere coronamaatregelen blijven klanten weg uit restaurants: "Veel restaurants zullen nieuwjaar niet halen" (31/07/2020 - VRT NWS)

Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]


6. IN KAART. Dit zijn de beste restaurants in ons land volgens Gault&Millau: ontdek hier alle restaurants uit de nieuwe gids (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]


7. GETEST. Op survival met Bear Grylls in een Grieks vijfsterrenresort: zelf vuur leren maken of een van de 27 restaurants uitproberen? (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Op survival in een vijfsterrenresort? Bij Sani Resort, op het Griekse schiereiland Kassandra, kun je deze onwaarschijnlijke combinatie boeken. Je trekt er de natuur in met dé overlevingsexpert Bear Grylls. Of je geniet er gewoon van de all-in luxe. [naar artikel]


8. Verpleegster bakt voortaan pizza’s in het weekend: “Ik heb getest en getest, honderden varianten heb ik gemaakt” (05/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

In Itegem (Heist-op-den-Berg) opent Rosita Goris (42) een afhaalrestaurant voor pizza en pasta. De Gele Peper zal elk weekend open zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Met haar bijberoep hoopt ze de perfecte afwisseling te vinden: in de week helpt ze mensen beter te worden in het ziekenhuis van Lier, in de weekends maakt ze mensen gelukkig met lekker eten. [naar artikel]


9. Kobe Desramaults en Geert Van Hecke scoren hoog met nieuwe restaurants, maar er is maar één koning van Gault&Millau (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Chambre Separée en Zet’joe, de nieuwe restaurants van topchefs Kobe Desramaults en Geert van Hecke, hebben hun entree niet gemist. De nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont hen met respectievelijk een 17.5 en een 17 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!