Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Restaurant heropent al week na brand dankzij steun van muzikanten

11/06/2018 - 05:35
"Het restaurant Humphrey in Brussel heeft zaterdagavond met verschillende optredens de werkzaamheden hervat. Een friteusebrand verwoestte vorige week vrijdag nog de keuken en een gedeelte van de zaal."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Restaurant heropent al week na brand dankzij steun van muzikanten (11/06/2018 - Het Nieuwsblad)

Het restaurant Humphrey in Brussel heeft zaterdagavond met verschillende optredens de werkzaamheden hervat. Een friteusebrand verwoestte vorige week vrijdag nog de keuken en een gedeelte van de zaal. [naar artikel]


2. Italiaans restaurant in Zolder heropent vrijdag deuren na brand: “Niet alleen een splinternieuw interieur” (27/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Op vrijdag 1 maart opent in Zolder het Italiaanse restaurant Trattoria Sapori. Die nieuwe naam luidt een nieuw hoofdstuk in voor de familie Mollo, die drie jaar geleden haar zaak Sapori Del Sud in vlammen zag opgaan. [naar artikel]


3. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


4. Jonge Limburgse muzikanten brengen dankzij crowdfunding eerste eigen voorstelling op festival in Maastricht (12/09/2022 - Het Belang van Limburg)

De jonge beroepsmuzikanten Anouk Neyens (24) uit Achel en de Bocholtse Anne Willem (26) werken aan hun eerste eigen voorstelling. Die gaat half september in première op het kunstenfestival Musica Sacra in Maastricht. [naar artikel]


5. Café Kiebooms heropent deze week als restaurant: “En iedere donderdag hebben we livemuziek” (26/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

Café Kiebooms op het De Coninckplein gooit de deuren na zo’n twee jaar opnieuw open. Deze week heropent het café als betaalbare bistro, uitgebaat door de sociale onderneming Het Rekreatief. [naar artikel]


6. Yvan verliest been maar heropent restaurant in Wijnegem: “Ik hoef geen medelijden” (26/06/2019 - Gazet van Antwerpen)

Een halfjaar na de noodgedwongen sluiting van zijn restaurant op de Kerkplaats in Wommelgem, staat uitbater Yvan Dechièvre (52) er terug, weliswaar op één been. Het andere verloor hij aan de gevolgen van een schijnbaar onschuldige blaar aan zijn voet. [naar artikel]


7. E10 Hoeve heropent met opgeknapt restaurant: “Ook de feestzalen krijgen nog een make-over” (03/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

De uitbaters van de E10 Hoeve in Brecht hebben van de vakantie gebruikgemaakt om het restaurant in het horecacomplex een opknapbeurt te geven. De feestzalen worden de komende maanden aangepakt. “We realiseren de aangekondigde investeringen”, zegt zaakvoerder Joris Goossens. [naar artikel]


8. Restaurant in hotel van Moussa Dembélé heropent met gerechtjes om te delen (12/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]


9. Beste restaurant ter wereld heropent met enkel hamburgers (27/05/2020 - Express)

Het Deense tweesterrenrestaurant Noma, dat tot vier keer toe als beste restaurant ter wereld werd geklasseerd, beperkt zijn aanbod voorlopig... The post Beste restaurant ter wereld heropent met enkel hamburgers appeared first on Business AM. [naar artikel]


10. Na Merad is er nu ook Murad: Ilkur (21) heropent Turks restaurant van ouders (17/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

Op dezelfde plek in de Mechelse stationsbuurt waar haar ouders ooit Merad hebben opgericht, is Ilkur Yildiz (21) samen met hen het Turkse restaurant Murad begonnen. “Papa is een specialist in het bereiden van vlees, mama in het kruiden van de gerechten”, zegt Ilkur. Zelf is ze vegetarisch en daarom staan er voortaan ook enkele gerechten zonder vlees op de kaart. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!