11/06/2018 - 21:55
"Voorlopig geen goal voor Belgisch recordinternational Jan Vertonghen in de oefenpot tegen Costa Rica. Nochtans had de verdediger ettelijke minuten..."

1. VIDEO: Pechvogel Vertonghen ziet goal onterecht afgekeurd (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voorlopig geen goal voor Belgisch recordinternational Jan Vertonghen in de oefenpot tegen Costa Rica. Nochtans had de verdediger ettelijke minuten... [naar artikel]

2. LIVE: Ook Duivels treffen raak! Mertens doet netten trillen na goed werk van Hazard - 2-1 van Vertonghen onterecht afgekeurd (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels leggen de laatste hand aan hun WK-voorbereiding met een uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica. Bondscoach Roberto Martínez beloofde... [naar artikel]

3. VIDEO: Werd dit Genkse doelpunt onterecht afgekeurd? (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk kon vanavond pas in de slotminuten scoren op het veld van Moeskroen. Toch leken de Limburgers al na drie minuten op voorsprong te... [naar artikel]

4. VIDEO. Patro wint Limburgse derby na dol slot: Lommelse gelijkmaker onterecht afgekeurd in slotseconde (24/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Patro Eisden smeerde Lommel SK een eerste thuisnederlaag van het seizoen aan, maar de Noord-Limburgers mogen zich terecht bestolen noemen nadat een geldig doelpunt afgekeurd werd in de extra tijd. Eindstand: 1-2. [naar artikel]

5. VIDEO. Komt Beerschot hier goed weg? Geen VAR in 1B: gelijkmaker van Jong Genk wordt (onterecht?) afgekeurd (29/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot wist vanavond op het nippertje 1-0 te winnen van de beloften van KRC Genk op het Kiel, die op het einde van de wedstrijd hun gelijkmaker (onterecht?) zagen afgekeurd worden. De goal was na de wedstrijd dan ook voer voor enige discussie. Bekijk hier de fase. [naar artikel]

6. Onterecht bezorgd of onterecht gerustgesteld (05/04/2019 - De Morgen)

Van allergietests tot kits om vruchtbaarheidsproblemen op te sporen: er komen steeds meer medische zelftests op de markt. Toch ziet niet iedereen de meerwaarde. [naar artikel]

7. De winningoal van De Rijck werd onterecht afgekeurd. (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wim Smet keurde een correct doelpunt van De Rijck af. Ovono loste knullig een vrije trap van Hamalainen en De Rijck was goed gevolgd. Hij tikte [naar artikel]

8. LIVE: doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd, Club komt met schrik vrij (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Nicolas Laforge Anderlecht kan kloof verkleinen tot zes punten [naar artikel]

9. LIVE: doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd, Club toont zich via bedrijvige Diaby (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE: Anderlecht en Club gaan met brilscore rusten, doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)